Nech je stolovanie zážitkom

24. 05. 2019
Zdieľať

Kolekcia vyrábaná v spolupráci s firmou Casa Alegre. Trend organicky tvarovaného riadu z kameniny, rešpektuje potreby na univerzálne použitie jednotlivých výrobkov a tým eliminuje veľké množstvo riadu v domácnosti.

Lave – Villeroy & Boch

Kolekcia, ktorá sa dá využiť v podstate na bežné stolovanie. Je vyrobená v dvoch farebných vyhotoveniach, v modrej a v sivej farbe. Tento moderný vintage dizajn zažíva veľký boom. Tieto produkty môžete bez problémov používať v umývačke riadu, ako aj v mikrovlnke.


Amazonia Ecoarts - Vista Alegre

Amazonia Ecoarts – Vista Alegre
Bella Tavola s.r.o.

Amazonia Ecoarts – Vista Alegre

Vista Alegre, významný portugalský výrobca luxusného porcelánu, brúseného krištáľu, príborov a darčekov, sa pripojil k @ecoarts_amazonia, aby vytvorili kolekciu inšpirovanú brazílskym pralesom Amazonia. Časť zisku z Amazonie sa vráti k výsadbe pôvodných ovocných stromov v mestách, vidieckych oblastiach a pôvodných dedinách. Okrem toho bude za každý predaný kus vysadený strom. Kolekcia je zdobená zlatom, preto nieje vhodná do umývačky riadu, a ani do mikrovlnky.


Noblesse - Nachtmann

Noblesse – Nachtmann
Bella Tavola s.r.o.

Noblesse – Nachtmann

Táto kolekcia prinesie do vášho domova nádych luxusu. Estetické a krásne strihané vzory z najkrajšieho krištáľu. V ponuke sú poháre na whisky a karafy, poháre na vodu, džbány, svietniky. Novinkou v tejto rade sú poháre na víno, väčšie na červené víno, tie z menším objemom na sú na biele víno. Poháre sú dostupné v setoch po štyroch kusoch. 

ZDROJ PR článok spoločnosti BELLA TAVOLA, s.r.o. 

Kategória: Dekor
Tagy: porcelán príbory
Zdieľať článok

Diskusia