Moderný dizajn. Dlažba Citytop Grande

27. 05. 2019 Zdieľať

Moderný dizajn veľkoformátovej dlažby Citytop Grande vyzdvihne okolie každého domu či budovy. Unikátne farebné tieňovanie jej dodáva punc luxusu, ktorý je umocnený harmonickými kombináciami odtieňov. Dlažba Citytop Grande sa prezentuje v štyroch farbách: dymová hnedá melírovaná, dymová žltá melírovaná, medová hnedá melírovaná, sivo-čierna melírovaná. Produkt, ktorý je ponúkaný vo formátoch 60 x 40 cm, 40 x 40 cm a 40 x 20 cm s hrúbkou 6 cm vytvárajú jednoduchý, prirodzený dizajn vo vašej záhrade.

Aby si každý mohol vyskúšať dlažbu „na dotyk“, odporúča Semmelrock navštíviť aj vzorkovú záhradu v Seredi, o výmere viac ako 4.000 m2. Tu priamo na mieste vedia zamestnanci spoločnosti odporučiť vhodné produkty a poskytnúť kompetentné odborné poradenstvo.


Moderný dizajn. Dlažba Citytop Grande

2409377
Semmelrock

Spoločnosť Semmelrock Stein+Design Dlažby s. r. o. ako výrobca a predajca betónových výrobkov s viac ako 60 ročnou tradíciou pripravila v termíne od 21.3.2019 do 30.6.2019 špeciálnu jarnú ponuku Spoznajte harmóniu dlažieb. Výhodnejšie si tak môžete kúpiť dlažbu, platne, dekoratívne múriky alebo výrobky vhodné na spevnenie svahov a ohraničenie záhonov či trávnatých plôch. 

Spoznajte harmóniu dlažieb a vyberte si zo špeciálnej jarnej ponuky dlažbu rôznych formátov a farieb – od štandardnej dlažby až po vysokohodnotné produkty. 

Viac info nájdete na www.semmelrock.sk.

Kategória: Aktuality
Tagy: dlažba vonkajšia dlažba
Zdieľať článok