SHERLOCK® ponúka ako prvý na Slovensku bezpečnostné dvere s extrémne odolným povrchom FunderMax

28. 05. 2019 Zdieľať

Majiteľom bytov a domov ponúka spoločnosť SHERLOCK® ASSA ABLOY unikátnu novinku. Ako prvý výrobca a predajca na Slovensku ponúka certifikované bezpečnostné dvere s maximálne odolným povrchom FunderMax. Ten okrem fyzikálnych parametrov spĺňa aj estetické požiadavky. V ponuke sú bezpečnostné dvere od modernej lakovanej bielej až po imitáciu medenej. Samozrejmosťou je alternatíva matného prevedenia a novinkou je možnosť personalizovanej povrchovej úpravy dverí s fotografiou.

Povrch vyvinuli a vyrábajú v Rakúsku najmä pre potreby namáhaných interiérov – napr. chemických laboratórií, operačných sál, sprchových kútov, bazénov či letiskových hál s najvyššími požiadavkami na kvalitu. Tvrdosť povrchu je zabezpečená dvojitým vytvrdením acryl-polyuretánovej živice, vďaka čomu vyniká odolnosťou voči nárazu, teplotám, oteru a poškrabaniu. To sú vlastnosti, pre ktoré špeciálny povrch vybrali pre dvere SHERLOCK®.


SHERLOCK<sup>®</sup> ponúka ako prvý na Slovensku bezpečnostné dvere s extrémne odolným povrchom FunderMax

2411131
Assa Abloy

 
Vchodové dvere sú totiž často vystavené extrémnym podmienkam. „Bezpečnostné dvere musia odolať pokusom o vlámanie, požiaru, hluku a každodennej prevádzke. Počas ich životnosti – teda v priebehu 25 rokov – otvorí a zatvorí priemerná štvorčlenná rodina vchodové dvere v priemere až 200-tisíckrát. S povrchom FunderMax si budú môcť naši zákazníci vybrať povrchovú úpravu extrémne odolnú voči oderu, poškrabaniu, tlaku či poveternostným vplyvom,“ zdôraznila marketingová manažérka Martina Gojdič zo spoločnosti SHERLOCK® ASSA ABLOY.

 

Spoločnosť SHERLOCK® predstavila vzorkovník desiatich ukážkových povrchov, medzi ktorými sú napríklad imitácia mramoru, bronzová patina či geometrické vzory. Zhotoviť však dokážu dvere na základe fotky či iného komplikovanejšieho vzoru. „Patentovaná technológia FunderMax urobí z bezpečnostných dverí dizajnovú vychytávku,“ povedala Gojdič. Navyše – na špeciálnom povrchu, či už je matný alebo lesklý, nezostávajú viditeľné odtlačky prstov. 

Viac sa dozviete na adrese www.sherlock.sk

Kategória: Aktuality
Tagy: bezpečnostné dvere odolný povrch
Zdieľať článok