Hľadáme vám výhodné bývanie

29. 05. 2019 Zdieľať

Bytové domy Nová Vlárska, Bratislava-Nové Mesto

Vlárska ul., Bratislava-Kramáre

Projekt tvoria dva nízkopodlažné bytové domy, ktoré disponujú celkovou kapacitou 82 bytov.

Oba bytové domy sú vybavené solárnymi panelmi, ktoré zabezpečia šetrnejšiu výrobu teplej úžitkovej vody

Vďaka polohe rezidenčného projektu Nová Vlárska na Bratislavských Kramároch si zákazník bude môcť vybrať niektorú z bohatých možností na pasívny či aktívny život v prírode. Zároveň sa vďaka kvalitne vybudovanej infraštruktúre dostanete do centra mesta v priebehu niekoľkých minút. Dokonalá kombinácia, s ktorou si každý vychutná pocit pokojného domova. Bytové domy Nová vlárska tvoria dva nízkopodlažné bytové domy, ktoré disponujú celkovou kapacitou 82 bytov. Ich budúci majitelia majú možnosť výberu od dvojizbových až po veľkorysé štvorizbové byty. Pekný výhľad z najvyšších podlaží umocnia priestranné terasy. Jednou z výhod bytových domov sú aj dva bezbariérové byty na prízemí. Oba bytové domy sú vybavené solárnymi panelmi, ktoré zabezpečia šetrnejšiu výrobu teplej úžitkovej vody na rezidenčné využitie. Najmenších obyvateľov poteší detské ihrisko či zeleň priamo za domom. Samozrejmosťou je súkromné parkovanie či správa bytového domu. Milovníci prírody si tu skutočne prídu na svoje – Kamzík, Železnú studničku či Horský park nájdete hneď za rohom. Dostupnosť zastávok mestskej hromadnej dopravy umožňuje bezproblémový presun do všetkých mestských častí. Skvelá občianska vybavenosť, dostupné školy, škôlky, nemocnica či lekáreň sú ďalšími z benefitov, ktoré uspokoja potreby všetkých vekových kategórií.


Bytové domy Nová Vlárska

Bytové domy Nová Vlárska
PRVÁ PENZIJNÁ SPRÁVCOVSKÁ SPOLOČNOSŤ POŠTOVEJ BANKY

 
Počet bytov: 82 bytov

Predpokladaná kolaudácia: 2. Q/2019

Predpoklad odovzdania bytov: 3. Q/2019

Aktuálny počet voľných bytov: 10

Výmera bytov v jednom bloku: 2 691, 81 m2

Kontakt developer: FORESPO REALITY 1, a.  s., Karloveská 34, 841 01 Bratislava

100 % akcionár: NÁŠ PRVÝ REALITNÝ, o. p. f. – PRVÁ PENZIJNÁ SPRÁVCOVSKÁ SPOLOČNOSŤ POŠTOVEJ BANKY správ. spol., a. s .


Petržalka City

Petržalka City
PRVÁ PENZIJNÁ SPRÁVCOVSKÁ SPOLOČNOSŤ POŠTOVEJ BANKY

Petržalka City, lokalita A, etapa 2A, Bratislava-Petržalka

Bosákova ul.

Byty a apartmány sa nachádzajú na 4. – 14. nadzemnom podlaží.Sú ukončené v štádiu holobyt, t. j. sú ukončené potery, sadrové omietky a 2-krát náter, zásuvky a vypínače.

V prvom podzemnom podlaží sa nachádza podzemná garáž so samostatnými parkovacími miestami a s parkliftami, ktoré umožňujú parkovať dve autá nad sebou. Od garáží sú oddelené miestnosti s technologickým vybavením budovy a skladovými priestormi (montované a murované kobky). Vertikálna preprava je zabezpečená dvoma schodiskami a štyrmi výťahmi. Administratívne krídlo má samostatný výťah. Byty sú ukončené v štádiu holobyt, t. j. sú ukončené potery, sadrové omietky a 2-krát náter, zásuvky a vypínače. Každý byt má balkón/terasu. Povrch balkónov je kompozitná roštová krytina vysokej odolnosti voči poveternostným vplyvom. Povrch podláh spoločných priestorov tvorí koberec s vysokou odolnosťou, steny sadrové omietky s dvojitým náterom. Strop je vyhotovený so skladaného stropného podhľadu Hunter Douglas. Obvodový plášť je tvorený kontaktným zatepľovacím systémov na báze minerálnej vlny, s povrchovou úpravou. Prvé až druhé a trináste až štrnáste nadzemné podlažie má povrchovú úpravu kreatívnou omietkou od firmy STO, vzor imitácia plechu, s priznaným delením (stykovanie plechových tabúľ). Tretie až dvanáste nadzemné podlažie na východnej, južnej a severnej strane má povrchovú úpravu 1,5 mm šúchaná omietka. Západná strana je tvorená architektonickým prvkom – U drážkami, imitujúcimi prevetrávanú fasádu s použitím cetris dosiek, so šírkou U profilu 30 mm. Celkové stvárnenie fasády je dotvorené použitím posuvných slnolamov na južnej strane a fasádnymi prvkami – rámy, ktoré sú vytvorené z furndermax dosiek a oceľovej konštrukcie a zabezpečujú nadväznosť na 1. etapu. 


Petržalka City

Petržalka City
PRVÁ PENZIJNÁ SPRÁVCOVSKÁ SPOLOČNOSŤ POŠTOVEJ BANKY

 
Počet bytov: 111 (+27 apartmánov)

Začiatok výstavby: 2. Q/2016

Kolaudácia: 2. Q/2019

Kontakt developer: FORESPO PETRŽALKA CITY, a. s., www.petrzalkacity.sk

100 % akcionár: NÁŠ PRVÝ REALITNÝ, o. p. f. – PRVÁ PENZIJNÁ SPRÁVCOVSKÁ SPOLOČNOSŤ POŠTOVEJ BANKY správ. spol., a. s.

Podlažnosť: 14 nadzemných podlaží, 1 podzemné podlažie

Využiteľnosť:

–  podzemné podlažie slúži na parkovanie (3 520 m2), technologické vybavenie budovy, a skladovacie priestory

– 1. nadzemné podlažie obchodné a gastro prevádzky 1 170 m2, vstupné priestory

– 2. – 3. nadzemné podlažie mezonetové byty

– 2. nadzemné podlažie severné krídlo – administratívne priestory so samostatným vstupom a samostatným výťahom

– 4. – 14. nadzemné podlažie – byty a apartmány

ZDROJ PR článok PRVÁ PENZIJNÁ SPRÁVCOVSKÁ SPOLOČNOSŤ

Kategória: Legislatíva a financovanie
Zdieľať článok