Oblečte svoje steny do nového

31. 05. 2019
Zdieľať

Keď si oblečieme nový kabát, hneď sa cítime lepšie. Po istej dobe je na starších veciach predsa len vidieť zub času. Tak je to aj so stenami v našich bytoch a domoch. Prasklinami na stenách sa určite nechceme chváliť. A čo tak obliecť steny do nového, aby sme sa mohli cítiť príjemne a tešili sa domov na tých našich nespratníkov, ktorí nás so smiechom a krikom privítajú, alebo na pokoj a odpočinok, ktorý nám náš domov poskytuje. Aby sme sa cítili dobre, musí náš domov vyžarovať pohodu.

Steny a stropy bez prasklín

Časom môžeme na stenách starších, ale aj nových domov nájsť drobné praskliny, ktoré sa musia opraviť skôr, než sa pustíme do skrášľovania. Vhodným pomocníkom je Pattex FIX DECOR – novinka určená na drobné opravy a dekorovanie vášho bytu či domu. 

Novú podobu našim stenám vdýchneme rôznymi ozdobnými prvkami alebo poličkami s originálnymi vecami, obrazmi či fotografiami. 

Niekedy stačí len zopár prvkov a byt sa premení na oázu. 

Originálne dekorácie

V súčasnej dobe je to ľahké. Najprv je nutné zbaviť sa všetkých chýb, vytmeliť škáry a pustiť sa do dekorovania.  Napríklad romantici si môžu vyzdobiť strop rozetami, ktoré vyzerajú, ako by ich vytvorili majstri štukatéri pred vyše sto rokmi. Práca je veľmi jednoduchá, stačí si kúpiť polystyrénovú rozetu, upraviť jej povrch farbou, ľahko pretrieť a obrúsiť, aby vyzerala ako rokmi ošúchaná a potom ju prilepiť na strop.


Oblečte svoje steny do nového

2414523
Henkel Slovensko

S vhodným lepidlom zvládnete oboje. Opraviť steny a prilepiť dekoráciu. Pattex FIX DECOR je lepidlo, ktoré dokáže oboje. Toto montážne lepidlo má jednu úžasnú vlastnosť, môže sa pochváliť takzvanou vysokou okamžitou priľnavosťou, ktorá dokáže lepený predmet udržať na mieste bez ďalšej fixácie. To znamená, že rozeta zo stropu nespadne a ozdobná lišta sa zo steny nezošmykne, ale drží na určenom mieste. 


Oblečte svoje steny do nového

2414521
Henkel Slovensko

Lepidlo je vhodné na aplikáciu v interiéri. Dokáže ozdobné prvky lepiť na omietku (vnútornú), na betón, pórobetón, sadrokartón, sadrové dosky a drevené materiály (například na drevotriesku).  

Nemusíte ale byť len romantici. Aj moderným kreatívcom pomôže Pattex FIX DECOR skrášliť ich domov. Stačí napríklad vyrezať z polystyrénovej dosky obláčiky alebo balóniky do detskej izby alebo zvoliť si jednoduché lišty a vytvoriť na stene plastické obdĺžniky. Niekedy stačí málo, aby sa z vášho bytu stalo originálne miesto, ktoré budete milovať.  


Oblečte svoje steny do nového

2414529
Henkel Slovensko

Kreativite sa medze nekladú. Prilepte si na steny, čo len chcete. Vďaka lepidlu Pattex FIX DECOR budete na svoj domov patrične hrdí. 

Police, rámčeky, vešiaky, kvetináče, dekorácie alebo schránka, to všetko dokáže tiež hravo prilepiť novinka Pattex Click & Fix zo série montážnych lepidiel Pattex.

Viac informácii o produktoch nájdete na www.pattex.sk 

Kategória: Aktuality
Tagy: montážne lepidlá stavebný materiál video
Zdieľať článok

Diskusia