Júnový Môj dom už v predaji

04. 06. 2019
Zdieľať

Prírodné interiéry, v ktorých nesmú chýbať farby piesku, zelene ani vody a, samozrejme, rastlinné a kvetinové motívy, nájdete v novom Mojom dome. Rovnako ako mnoho ďalších inšpirácií, ako si domov zakomponovať prírodu. Okrem toho v ňom nájdete aj mnoho zaujímavých návštev, chutné recepty či dve možnosti, ako si zariadiť malú kuchyňu v paneláku. Nebude chýbať ani ďalší kúsok nadčasového dizajnu, riešenie interiérového problému od architekta či pravidelný redakčný test – tentoraz vám pomôžeme smoothie mixér.

V aktuálnom vydaní pripomenieme aj to, na čo nezabudnúť v záhrade a dozviete sa informácie o rôznych stavebných novinkách. Júnový Môj dom nájdete na stánkoch a v hypermarketoch od 3.6.


Júnový Môj dom už v predaji

2415869

Najnovší Môj dom je opäť plný interiérových nápadov, ktorými by bolo škoda neinšpirovať sa. Nemôžu chýbať ani námety na zveľadenie záhrady či rady odborníkov, ktoré vám pomôžu zorientovať sa pri stavbe domu.

V najnovšom Mojom dome nájdete:

Téma mesiaca: 

Príroda ako liek


Júnový Môj dom už v predaji

2415843

Domov so všetkými „p“

Veronika a Juraj si svoj dom postavili a zariadili tak, že je nielen praktický a pohodlný, ale aj príjemný a pekný. Prosto, nechýba mu žiadne podstatne „pé“.


Júnový Môj dom už v predaji

2415845

Krása čiernenej ocele

Neveľký mezonetový byt na predmestí Petrohradu možno celkom výstižne charakterizovať slovným spojením: neopozerané nápady.


Júnový Môj dom už v predaji

2415849

Biela, modrá, ružová

Byt v historickom centre Barcelony patrí architektovi. Zrekonštruoval ho tak, aby sa mu v ňom nielen dobre bývalo, ale aby zároveň aj prezentoval štýl jeho práce.


Júnový Môj dom už v predaji

2415847

Dokonale premyslená rekonštrukcia

Andrea s Dušanom dokázali vydolovať zo starého bytu s mimoriadne nepraktickou dispozíciou naozaj nemožné – pekný, útulný domov plný dobrých nápadov. A to s pomerne obmedzeným rozpočtom.


Júnový Môj dom už v predaji

2415851

Takto býva kráľ

Dve mačky, zajac a frajerka. Tak s nimi býva v bratislavskej štvrti Ružinov vyhľadávaný a talentovaný sympatický DJ Yanko Král.


Júnový Môj dom už v predaji

2415853

Čierna šperkovnica

Jeden z typických dvojdomov s tehlovou fasádou v kanadskom Montreale ozvláštnila nová čierna prístavba. Vďaka nej sa stal odrazom moderného životného štýlu svojich obyvateľov.


Júnový Môj dom už v predaji

2415859

Ako správne kombinovať drevo v interiéri

Človek prirodzene túži po dreve a rád sa ním obklopuje i v interiéri. Vedieť, ako jednotlivé dreviny vzájomne zladiť tak, aby výsledok nebol chaotický alebo, naopak, nudný, však nie je jednoduché.


Júnový Môj dom už v predaji

2415861

Záhrada s hobitím domčekom

O tom, že Modra má veľa krásnych prírodných záhrad, niet pochýb. Návšteva víťaznej záhrady Dňa otvorených záhrad z minulého roka nám množstvom vidieckych zákutí a voňavých kvetov doslova pohladila dušu. Je nielen plná života, ale i prekvapení, z ktorých mnohé nám vyčarovali úsmev na tvári.


Júnový Môj dom už v predaji

2415855

Jún v záhrade

Leto je pred dverami dôkazom sú aj nádherne kvitnúce ruže. V tomto období sú najkrajšie a kvitnú aj tie najvzácnejšie druhy a kultivary. Prelom jari a leta patrí aj pestrým trvalkovým záhonom, prvým rozkvitajúcim letničkám a tiež leknám. Ten, kto ich nepestuje a má jazierko, prichádza o veľa. Stále sa však dajú ešte vysadiť, aby skrášlili vodnú hladinu.


Júnový Môj dom už v predaji

2415863

Ako nové

Drevo je prírodný materiál, ktorý je veľmi obľúbený pre svoj vzhľad. Keďže je zložené z organických zložiek, ktoré sú náchylné na poškodenie abiotickými vplyvmi a biologickými škodcami, je potrebné sa oň starať. Ak si neviete rady napríklad s obnovou terasy, ktorej farbu vyťahalo slnko, alebo so znečisteným dreveným nábytkom, poradíme vám, ako ich znovu oživiť, aby vyzerali ako nové.


Júnový Môj dom už v predaji

2415857

Typový nemusí byť nezaujímavý

Katalógové domy predstavujú akýsi „stredný prúd“ – snažia sa ponúkať riešenia, ktoré budú vyhovovať mnohým. To však neznamená, že nemôžu vytvárať priestor na príjemné bývanie. Dvojica skúsených architektov vraví, že typové rodinné domy navrhujú tak, ako by to robili sami pre seba. Rovnako pristupovali aj k projektu prízemnej stavby, ktorá stojí v novej štvrti neďaleko Bratislavy.


Júnový Môj dom už v predaji

2415865

3 spôsoby, ako vychladiť interiér

Na to, ako udržať v interiéri aj v lete príjemnú teplotu tak, aby ste doma v horúčavách netrpeli, existuje niekoľko možností. Voľba pritom záleží aj na vašej predstave o komforte.


Júnový Môj dom už v predaji

2415867

Možnosti vonkajšieho tienenia

Horúco? Dostatok prirodzeného denného svetla, spojenie so záhradou, a teda aj veľké okná a zasklené steny sú dôležitou súčasťou príjemného moderného bývania. Nechať ich bez možnosti zatienenia by však bolo číre bláznovstvo. Aké máte na tienenie možnosti?


Júnový Môj dom už v predaji

2415871

Kategória: Aktuality
Tagy: časopis Môj dom
Zdieľať článok

Diskusia