Inteligentný priestorový termostat RDS110

05. 06. 2019 Zdieľať

Inteligentný termostat RDS110 bol navrhnutý pre profesionálne riadenie prevádzky vykurovacích systémov. Vďaka čistému dizajnu sa hodí do každého interiéru. Vždy je v kontakte s okolím vďaka šiestim presným snímačom: teploty, vlhkosti, intenzity svetla, vzdialenosti, prítomnosti osôb a kvality vzduchu.

Ovláda sa priamo pomocou dotykového displeja, alebo prostredníctvom  intuitívnej mobilnej aplikácie Smart Thermostat RDS (iOS, Android)  odkiaľkoľvek a kedykoľvek. V aplikácii je možnosť vykonať rôzne nastavenia: časové programy, voľby rôzných režimov, cez reguláciu relatívnej vlhkosti a monitoring kvality vzduchu až po funkciu zelený lístoček a veľa ďalších.

Jedným z hlavných rozdielov oproti iným produktom dostupným na trhu je skutočnosť, že termostat RDS110 zobrazuje úroveň kvality vzduchu v miestnosti vďaka vstavanému snímaču. V kombinácii s ďalšími presnými vstavanými snímačmi (teplota, vlhkosť, detektor prítomnosti osôb, intenzita svetla) a ďalšie funkcie, ako sú týždenný časový program, vysoká trieda energetickej účinnosti (trieda AA, EcoDesign IV), ponúka termostat najvyššiu mieru pohodlia, keď sú užívatelia doma a najvyššiu energetickú účinnosť, keď sú miestnosti prázdne.

V prípade potreby je možné k termostatu pripojiť zvlhčovač, odvlhčovač alebo prípravu teplej vody pre domácnosť a ovládať ju lokálne, alebo cez mobilnú aplikáciu.

Nie je  dôležité, v akom type budovy je termostat nainštalovaný. Nový patentovaný adaptabilný algoritmus rozpozná vlastnosti príslušného priestoru a prispôsobuje parametre termostatu tak, aby bola zaistená optimálna teplota v miestnosti a výkon vykurovania z hľadiska komfortu a účinnosti.

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok