V jednoduchosti je krása: nová Walk-in zástena CADURA – CAW2

05. 06. 2019 Zdieľať

SanSwiss prichádza s úplne jedinečnou radou sprchových zásten CADURA. Okrem klasických sprchovacích kútov tu nájdete čoraz populárnejšiu Walk-in zástenu CAW2 s praktickou posuvnou stenou. Inžinieri a dizajnéri sa pri vývoji Walk-in zásteny CADURA nechali inšpirovať švajčiarsku prírodou a hlbokou, nekontrolovanou silou prírodného elementu vody.

Pri navrhovaní sprchovej zásteny CADURA hľadali minimalistický tvar, ktorý bude pripomínať ľad a bude odrážať jeho optické vlastnosti – tvar, línia a lom svetla. Proste a jednoducho – chceli evokovať samotnú podstatu ľadu vo viacerých dimenziách. CADURA je dokonalou kombináciou sofistikovaného dizajnu, do detailu prepracovanej ergonómie a kvalitných materiálov. Hladká aj jemná a zároveň s výraznými líniami aluchrómových profilov, ktorých povrch pripomína hladkosť ľadu, je najvýraznejším prvkom produktovej rady CADURA. Ergonomicky tvarované madlo Vás nadchne originálnym a moderným dizajnom. Dokonalý súlad s čírym sklom. 


V jednoduchosti je krása: nová Walk-in zástena CADURA - CAW2

2416449
SanSwiss s.r.o.

Nielen do hotelov, wellness-centier, ale aj pre Vašu veľkorysú kúpeľňu! 

Walk-in zásteny sa montujú do bytov, domov, relaxačných a wellness centier, ale aj do loftov. Walk-in zástenu SanSwiss je možné inštalovať do rohu, ale aj voľne do priestoru. Na vaničku aj na dlažbu. Na ľavú aj pravú stranu. Walk-in zástena je uchytená na stenu pomocou aluchrómového nástenného profilu, vďaka ktorému sa zástena jednoducho inštaluje aj na nerovné povrchy. Pre optimálnu stabilitu je zástena ukotvená do steny pomocou stabilizačnej vzpery. Prvotriednu kvalitu typovej rady CADURA dotvára 6 mm bezpečnostné sklo so štandardne dodávanou antiplakovou úpravou Aquaperle, ktorá znižuje usadzovanie nečistôt a vodného kameňa na skle. Vďaka tejto úprave stekajú kvapky vody zo skla dole a neusádzajú sa na ňom. Antiplaková úprava Aquaperle sa štandardne dodáva na všetkých sklách SanSwiss. Walk-in zásteny CADURA dodáva SanSwiss v štandardných šírkach od 1000 do 1800 mm a vo výške 2000 mm. Walk-in zásteny rady CADURA Vám poskytnú maximálny priestor pre relaxáciu pri sprchovaní.

www.sanswiss.sk

Kategória: Aktuality
Tagy: sprchové zásteny
Zdieľať článok