100 000 možností stvárnenia sprchovacieho priestoru

11. 06. 2019 Zdieľať

Jednoduché, ploché, flexibilné a bezpečné – tak znie úspešné krédo pre riešenie spŕch od Kaldewei. Tento rok znovu Kaldewei demonštruje vedúcu pozíciu v inováciách v oblasti sprchovacích vaničiek v úrovni podlahy: Zväčšením rozmerov, ultraplochými odtokovými súpravami a ďalšími riešeniami jednoduchej montáže sa dá teraz vyberať z viac než 100 000 možností riešení ultra plochej sprchovacej vaničky. Tak môžu odborníci v sanite ešte individuálnejšie reagovať na želanie zákazníka a profitovať z jednoduchej a efektívnej inštalácie.


100 000 možností stvárnenia sprchovacieho priestoru

2420737
Kaldewei CS, s.r.o.

Zo zväčšenia rozmerov v oblasti sprchovacích vaničiek v úrovni podlahy profitujú odborní partneri i stavebníci rovnakou mierou. Len pre novú sprchovaciu vaničku Kaldewei Nexsys je k dispozícii dvanásť nových rozmerov. Okrem toho sa revolučná koncepcia sprchovania odteraz ponúka aj s protišmykovou úpravou Secure Plus a v 17 farebných variantoch a s piatimi rôznymi dizajnovými krytkami, napríklad v lesklej zlatej či brúsenej červeno-zlatej. I obľúbené rodiny modelov Superplan XXL a Cayonoplan dostávajú prírastok novými rozmermi a doplnením príslušenstva. Tak Kaldewei návrhárom kúpeľní už medzitým ponúka viac než 100 000 možností extra plochých spŕch a tým i neobmedzenú slobodu stvárňovania kúpeľní.


100 000 možností stvárnenia sprchovacieho priestoru

2420735
Kaldewei CS, s.r.o.

Chytré odtokové systémy pre zabudovanie v rovine podlahy  

Montáž sprchových vaničiek v rovine podlahy v súčasných kúpeľniach nezriedka stavia odborníkov sanity pred veľké výzvy, pretože tam často nebýva k dispozícii potrebná montážna výška. Pre tieto prípady Kaldewei ponúka odtokové systémy pre obzvlášť plochú inštaláciu s výškou sifónu 30 milimetrov. Tak Kaldewei opäť pôsobivo dokazuje, že sa smaltované vaničky môžu inštalovať dokonca plochšie než žľabové alebo bodové odtokové systémy pre sprchy obložené obkladačkami.

www.kaldewei.sk

Kategória: Aktuality
Tagy: odtokové systémy sprchové vaničky
Zdieľať článok