Každá kocka je unikát. Umbriano

26. 06. 2019 Zdieľať

Vaša terasa a záhrada sú len pokračovaním vašej obývačky, ktoré vás pozývajú, aby ste strávili čas v príjemnej atmosfére, či už v spoločnosti svojich priateľov a rodiny alebo len tak odpočívali v nerušenom prostredí. Ak hľadáte inšpiráciu na to, ako uskutočniť svoje nápady a vytvoriť prostredie, o ktorom ste vždy snívali, ideálne s dlažbou Umbriano. Čisté tvary, jednoduchý dizajn, elegantné farby ponúkajú harmonické spojenie prírody a dizajnu. Jeho zvláštnosťou je neobyčajná optika, individuálna textúra. Každá kocka je unikát, vďaka svojej rôznorodej melírovanej ploche.

Extrémne jemný povrch vytvára symbiózu medzi zeleňou a ponúkanou dlažbou v troch farbách: sivo-bielej, antracitovej a granit-béžovej. 


dlažba

dlažba
SEMMELROCK STEIN+DESIGN Dlažby s.r.o.

Rôznorodosť formátov 25 x 25 cm, 50 x 25 cm a 50 x 50 cm s hrúbkou dlažby 8 cm ponúkajú množstvo riešení pre vašu terasu. Prípadne sa rozhodnite pre Umbriano kombi formu, ktorá vám umožní jednoduchú pokládku a zabezpečí jednotný povrch pri rôznych formátoch. 


dlažba

dlažba
SEMMELROCK STEIN+DESIGN Dlažby s.r.o.

Kombinujte produkty v jednom dizajne. Ideálnym doplnkom k Umbriano dlažbe sú Umbriano platne s hrúbkou 3,8 cm v dvoch farebných prevedeniach: sivo-biela a granit-béžová. Poskytujú vám nekonečnú slobodu pri stvárnení plôch v okolí vášho domova. Jasné a pritom prirodzené línie týchto platní oslovia hlavne individualistov. 


dlažba

dlažba
SEMMELROCK STEIN+DESIGN Dlažby s.r.o.

Viac tipov a nápadov pre pekné stvárnenie priestoru nájdete na www.semmelrock.sk alebo navštívte našu vzorkovú záhradu v Seredi.

Semmelrock Stein+Design 
Trnavská cesta 3728
926 01 Sereď

info.sk@semmelrock.com
www.semmelrock.sk
 
ZDROJ PR článok spoločnosti Semmelrock Stein+Design 

Kategória: Podlaha, dlažba
Tagy: záhradná dlažba
Zdieľať článok