Spoločnosť Laufen predstavuje novinky tohto roka

02. 07. 2019 Zdieľať

Spoločnosť Laufen sa v zameriava na dizajn, vysokú funkčnosť a udržateľnosť v kúpeľni. Prichádza s inovatívnym vylepšením technológie SaphirKeramik, ale aj novinkou WC Cleanet Navia so zabudovanou bidetovou spŕškou, ktorá sa zameriava na užívateľské výhody a na udržanie efektívneho používateľského rozhrania.

Všetky novinky je možné si prezrieť v pražskej Prague Gallery – Art of Bathrooms v blízkosti I. P. Pavlova.

SaphirKeramik, revolučná tenkostenná keramika

Spoločnosť vyvinula nové možnosti technológie SaphirKeramik, jednej z najpôsobivejších kúpeľňových inovácií posledných rokov. Tento veľmi tenký a zároveň odolný materiál spôsobil revolúciu v oblasti kúpeľňového dizajnu.

Laufen teraz pracuje už so štvrtou generáciou materiálu SaphirKeramik, ktorá predstavuje úplne nové možnosti tohto materiálu. Po zdokonalení priemyselného procesu výroby SaphirKeramik je švajčiarska spoločnosť schopná ponúknuť nové vylepšenia pre umývadlá, napríklad dvojité umývadlo vo veľkosti jednoduchého, umývadlá so zabudovaným vodným prepadom alebo voľne stojace umývadla. Vznikajú tak nové nápady, ktoré sú s bežnou keramikou skrátka nemysliteľné.


kúpeľňová séria

kúpeľňová séria
Laufen SK s.r.o.

The New Classic – známy dizajn v modernom poňatí

The New Classic je nová kúpeľňová séria od spoločnosti Laufen. Dizajnér Marcel Wanders sa zaoberal reinterpretáciou klasických štýlov pomocou materiálu SaphirKeramik. Každý kus z kolekcie spája talent dizajnéra a jeho kreativitu so špičkovými materiálmi spoločnosti Laufen. Séria The New Classic obsahuje umývadlá, umývadlové misy, toalety, bidet, vaňu, vodovodné batérie, zrkadlá a ďalšie príslušenstvo vrátane nábytku. Kolekcia vyhrala ocenenie iF Design Award 2019 za dokonalú kombináciu estetiky a funkčnosti.

The New Classic ku keramike pridáva aj sériu vodovodných batérií, v ktorých ich autor, Marcel Wanders, našiel dokonalú rovnováhu medzi inovatívnym dizajnom a stelesnením rozličných životných štýlov. Doslova vezme užívateľa na cestu do minulosti. Tento všestranný a technologicky vylepšený sortiment pokryje požiadavky akejkoľvek kúpeľne.


toaleta

toaleta
Laufen SK s.r.o.

Cleanet Navia – novinka vo svete sprchových toaliet

Peter Wirz sa pri návrhu toalety riadil víziou čistoty a jednoduchosti. Dizajn je preto prispôsobený vzhľadu tradičného klozetu. Cleanet Navia je vybavený osvedčeným a intuitívnym konceptom obsluhy s postranným ovládačom so základnými funkciami. Toaleta má navyše aj mobilnú aplikáciu, ktorá je intuitívna na ovládanie. Aplikácia umožňuje prístup ku všetkým funkciám, ktoré spoločnosť Laufen už skôr vyvinula pre obľúbenú sprchovú toaletu Cleanet Riva.

Hygiena je pre novinku Cleanet Navia všetkým. Toaleta sa ľahko čistí vďaka konštrukcii bez oplachového kruhu, povrch keramiky má povrchovú úpravu LCC. Vymeniteľná tryska, ktorá je zapustená a ukrytá za záslepkou, sa pred každým použitím aj po ňom sama dôkladne očistí.

Sprchová toaleta Cleanet Navia je svojím kompaktným dizajnom, jednoduchou funkčnosťou a atraktívnou cenou vhodná pre širokú cieľovú skupinu.


Sprchová toaleta

Sprchová toaleta
Laufen SK s.r.o.

TOP 5 Cleanet Navia

• Celokapotovaný kompaktný dizajn
• Intuitívne ovládanie tlačidlom alebo mobilnou aplikáciou
• Mimoriadne účinná, avšak jemná bidetová sprcha
• Maximálny dôraz na hygienu
• Úsporná spotreba energie

Peter Wirz

Za toaletou Cleanet Navia, rovnako ako jej predchodcom Cleanet Riva, stojí Peter Wirz, švajčiarsky dizajnér, ktorý dbal predovšetkým na užívateľský komfort a príjemný vzhľad: „Pri navrhovaní Cleanet Riva sme sa zamerali na našej vízii čistej jednoduchosti. Zákazníci nechcú elektronickú toaletu, ktorá vyzerá ako stroj. Preto sme pre Cleanet Riva zvolili elegantný dizajn klasickej keramickej toalety. Jej inovatívne technológie sú všetky schované v keramike. „

www.laufen.sk

Zdroj: PR článok spoločnosti LAUFEN SK

Kategória: Kúpeľňa, WC
Tagy: kúpeľňa toaleta
Zdieľať článok