15. 07. 2019 Zdieľať

Plánujete stavať alebo rekonštruovať? WOLF je partner, ktorý vždy pevne stojí po vašom boku! Produkty vykurovania a vetrania, ktorým veríme tak veľmi, že na nich poskytujme až 5-ročnú záruku.

Produktové portfólio WOLF neustále rozširujeme, vyvíjame a zlepšujeme. Dokážeme pripraviť každému zákazníkovi riešenie šité na mieru presne podľa jeho potrieb. Plynové kondenzačné kotly, tepelné čerpadlá, solárne kolektory, zásobníky a vetracie jednotky je možné navzájom kombinovať a zároveň spolu efektívne komunikujú prostredníctvom jedného ovládača. Aplikácia WOLF SmartSet vám umožní ovládanie vašich zariadení na diaľku prostredníctvom smartfónu. Takto vznikajú naše komplexné riešenia, ktoré prinášajú najlepšie výsledky. Ide o kombináciu 2 alebo viacerých našich produktov, pričom je možné ich naraz všetky ovládať, celý proces vykurovania a vetrania optimalizovať a dohľad, prípadne, servis zabezpečovať na diaľku. Komplexné riešenia WOLF šetria energie a peniaze a minimalizujú čas potrebný na správu zariadení. Týmto maximalizujeme komfort pre koncového používateľa zariadení WOLF.


tepelné čerpadlo

tepelné čerpadlo
Wolf Slovenská republika

Plynové vykurovanie je stále najvyužívanejším typom vykurovania na Slovensku a tiež môže byť ekologickou alternatívou vykurovania. Plynové kondenzačné kotly WOLF vám pomocou technológie BLUE STREAM® pomáhajú šetriť nielen peniaze, ale aj životné prostredie a zabezpečia vám teplo aj počas najtuhších mrazov. Výhodou je tiež ich prepojiteľnosť so solárnym zariadením WOLF, ktoré je možné jednoducho inštalovať aj pri rekonštrukcii starších rodinných domov.

Aktívne sa venujeme aj novým trendom a ekologickej udržateľnosti, preto má splitové tepelné čerpadlo WOLF v našom portfóliu pevné postavenie. Obľúbené kompaktné zariadenie je skutočný multitalent a svoje silné stránky uplatňuje hlavne tam, kde je potrebné nielen efektívne vykurovať, ale aj chladiť, napríklad počas letných dní. Tepelné čerpadlo Wolf BWL-1S(B) je dostupné až v piatich výkonoch a môžete na neho získať dotáciu v rámci projektu Zelená domácnostiam II


tepelné čerpadlo

tepelné čerpadlo
Wolf Slovenská republika

Kto by nechcel postaviť zateplený dom, ktorý by sa nemal v lete prehriať a v zime vychladnúť? Túžite mať v miestnostiach vždy čerstvý a zdravý vzduch? Máte alergie? Malé deti? Domácich miláčikov? Radi a často varíte? Potom by ste si mali do vášho domu čo najskôr zabezpečiť optimálne vetranie! 

Budete vetrať prostredníctvom otvorených okien? To ale spôsobuje veľký únik tepla, vyššiu hlučnosť a prašnosť vnútorných priestorov. S vetracími systémami s rekuperáciou vzduchu WOLF, či už centrálnymi alebo decentrálnymi, môžete získať viacero výhod. Priebežná výmena vzduchu v domácnosti zamedzuje vzniku plesní, odstraňuje rôzne zápachy, filtruje prach a peľové častice a ušetrí vám až 20% nákladov na energie! Avšak pri riadenom vetraní by nám malo ísť najmä o vyšší komfort a lepšiu kvalitu života.


tepelné čerpadlo

tepelné čerpadlo
Wolf Slovenská republika

Súčasťou našej ponuky sú produkty značky gabotherm®. Ide o najvyšší štandard v oblasti plošných nízkoteplotných sálavých systémov. Podlahové a stenové vykurovanie je už dnes bežnou súčasťou rodinných domov. Zaujímavosťou posledných rokov je stropné chladenie, ktoré je rozšírené najmä v novostavbách pre jeho vynikajúce možnosti inštalácie.

Detailné produktové a technické informácie nájdete na našej web stránke www.slovensko.wolf.eu a sledovať naše aktivity môžete aj na sociálnych sieťach Facebook a Instagram. 


tepelné čerpadlo

tepelné čerpadlo
Wolf Slovenská republika

Korene spoločnosti Wolf Slovenská republika siahajú na slovenskom trhu až do roku 1991. Znalosť lokálnych podmienok sme skĺbili s kompetenciami značky WOLF a v roku 2013 sa pôvodná slovenská spoločnosť KKH premenovala na Wolf Slovenská republika s.r.o.

ZDROJ PR článok spoločnosti Wolf Slovenská republika s.r.o.

Kategória: Energia
Tagy: tepelné čerpadlá vetracie systémy vykurovanie
Zdieľať článok