Júlový Môj dom v predaji

15. 07. 2019 Zdieľať

Slnečné Capri, kozmopolitný New York, pestré Mexiko, pohodové Grécko, pokojné Japonsko... To všetko nájdete v novom Mojom dome napriek tomu, že ide o časopis o bývaní, nie geografický magazín. Prinášame v ňom totiž množstvo inšpirácií, ako si zakomponovať do svojho bývania i spomienky a dekorácie z ciest a obľúbených destinácií. Okrem toho v ňom nájdete aj mnoho zaujímavých návštev, chutné recepty či inšpiráciu, ako zariadiť detskú izbu pre tri malé obyvateľky.

Nebude chýbať ani ďalší kúsok nadčasového dizajnu či pravidelný redakčný test – tentoraz vám pomôžeme vybrať rýchlovarnú kanvicu. V aktuálnom vydaní pripomenieme aj to, na čo nezabudnúť v záhrade a dozviete sa informácie o rôznych stavebných novinkách. Júlový Môj dom nájdete na stánkoch a v hypermarketoch od 5.7.


Júlový  Môj dom v predaji

2432187

Najnovší Môj dom je opäť plný interiérových nápadov, ktorými by bolo škoda neinšpirovať sa. Nemôžu chýbať ani námety na zveľadenie záhrady či rady odborníkov, ktoré vám pomôžu zorientovať sa pri stavbe domu.

Kúpiť v eshope

V najnovšom Mojom dome nájdete:

Téma mesiaca: 

Bývanie svetobežníkov


Júlový  Môj dom v predaji

2440629

Chata pre súčasných nomádov 

Môžete ju postaviť v podstate kdekoľvek, a to bez stavebného povolenia či súhlasu stavebného úradu. Presnejšie povedané, môžete ju zaparkovať. 


Júlový  Môj dom v predaji

2440637

Vzdušný priestor na minipozemku 

Svetlý otvorený priestor, ktorý zodpovedá modernému spôsobu života, by ste za múrmi tejto uzučkej stavby vtesnanej medzi susedné domy určite nečakali. A predsa tam je! 

Kúpiť v eshope


Júlový  Môj dom v predaji

2440631

Všetky odtiene vidieka 

Farby aj vône vidieka a detaily, ktoré si pamätáte z detstva, vás v tomto dome obklopia, vtiahnu a pohltia. Je jednoducho miestom, kde sa okamžite cítite ako doma a odkiaľ sa len ťažko odchádza.


Júlový  Môj dom v predaji

2440635

Najdôležitejší priestor 

Pre dvojicu mladých projektantov je ich byt ešte o čosi dôležitejší než pre iných – pracujú totiž doma, a tak tu trávia naozaj veľa času. Zosúladenie pracovného priestoru s obytným bolo pre nich preto podstatné. 

Kúpiť v eshope


Júlový  Môj dom v predaji

2440639

Ilustrátorka, ktorá rada mieša farby aj chute 

Ideálne bývanie Tiny Minor by mohlo byť v Taliansku, s jabloňovým sadom a „hypoalergénnym“ kocúrom, ktorý by jej pri práci priadol na kolenách bez toho, aby si kýchla každých 20 sekúnd. 


Júlový  Môj dom v predaji

2440633

Izba pre tri sestry

Menšia paneláková izbička pre tri sestry si žiadala radikálnu zmenu. Šikovný architekt ju pretvoril na pôvabné miesto s množstvom svetla a úložných priestorov. Nosnou témou sa stali hory a indiánska osada, ktorá vďaka pastelovým farbám a čierno-bielym kontrastom pôsobí príjemne a sviežo. 


Júlový  Môj dom v predaji

2440641

Kúpiť v eshope

Júl v záhrade

Leto je už v plnom prúde. Ak svojej záhrade doprajete vhodnú starostlivosť, môže byť aj farebné, voňavé a okúzľujúce. Osvieženie počas sparných dní prinesie útočisko pod košatým stromom. Ak ho nemáte, teraz je vhodný čas premyslieť si, kde by sa najlepšie hodil. Vysádzať môžete už na jeseň. Najdokonalejšie letné osvieženie poskytne voda a tá môže mať v záhrade rozmanité podoby. 


Júlový  Môj dom v predaji

2440643

Súčasná chalupa – moderná verzia tradičných princípov

Zadanie pre architektov z renomovaného pražského ateliéru znelo: navrhnúť komfortný rekreačný dom v malebnej obci neďaleko Karlových Varov. Podarilo sa im pritom nielen zladiť nový, jednoznačne súčasný objekt s tradičnou vidieckou zástavbou v okolí, ale aj dopriať obyvateľom veľkorysý moderný priestor a pohodlie.


Júlový  Môj dom v predaji

2440645

Steny s atmosférou

Súčasným trendom sú kreatívne steny, ktoré v interiéri vytvoria jedinečnú atmosféru. V kurze je pohľadový betón i tehla, rôzne štruktúry vytvárané omietaním, popisovateľné steny alebo veľkoformátové tapety pôsobiace ako umelecké diela. Odviažte sa a dajte stenám novú tvár. 

Kúpiť v eshope


Júlový  Môj dom v predaji

2440649

Kategória: Aktuality
Tagy: časopis Môj dom časopisy o bývaní
Zdieľať článok