Dizajnové radiátory

16. 07. 2019 Zdieľať

Spoločnosť P.M.H. ponúka širokú škálu modelov a typov radiátorov českej výroby. Radiátory sú vhodné nielen do kúpeľne, ale svojím dizajnom je ich možné umiestniť do chodieb, obývačiek a iných bytových priestorov.

Avento Frame

Nové požiadavky na dizajn spĺňa radiátor Avento Frame, vyrobený z vertikálnych štvorcových profilov 30 x 30 mm a horizontálnych 20 x 20 mm. Radiátor je inováciou klasického Avent. Nový vzhľad dodalo orámovanie radiátora. Naviac je Avento Frame možné pripojiť ako po stranách tak aj na stred. Vhodný je pre centrálne, kombinované či elektrické vykurovanie.

Theia

Praktický pomocník s dotykom elegancie. Radiátor Theia je veľmi obľúbený pre svoj vzhľad, ktorý vnáša  dotyk elegancie a luxusu do každej kúpeľne. Dômyselne navrhnutá konštrukcia radiátora umožňuje jednoduché zavesenie uterákov zo strany alebo na háčiky, ktoré sú umiestnené na dvoch vertikálnych rúrkach. Radiátor má pripojovaciu rozteč  100 mm. Rozmery radiátora sú 500 x 940, 500 x 1540. Možno využiť napojenie na centrálne vykurovanie, kombinované alebo len na elektriku. K dostaniu je v niekoľkých farebných prevedeniach a v chróme. Možnosť  vyrobiť aj obrátenú variantu.


radiátor

radiátor
P.M.H. Invest & Trade

Coral

Radiátor Coral nadväzuje na úspešný radiátor Rosendal. Konštrukčne je Rosendal veľmi podobný. Vyznačuje sa opäť dômyselným rozložením háčikov pre jednoduché zavesenie uterákov. Vyrába sa vo verzii s tromi, štyrmi až šiestimi trubkami s priemerom 26 mm. K dostaniu je v prevedení chróm. Výška radiátora Coral je 1200 mm. Šírka radiátora môže byť 200, 275, 350, 425 mm. Radiátor je možné připojit ako na centrálne, kombinované tak aj na elektrické vykurovanie.


sušiak do kúpeľne

sušiak do kúpeľne
P.M.H. Invest & Trade

Kares

Vertikálny sušiak Kares nájde svoje uplatnenie vo všetkých kúpeľniach bez ohľadu na veľkosť alebo rozloženie. Vyberte si iba počet sušiakov Kares a podľa vašich predstáv umiestnite do radu alebo samostatne. Kares je doplnený o dizajnové háčiky, aby bolo možné ľahko zavesiť uteráky. Kares je vybavený jedinečným samoregulačným elektrickým káblom PTC pre dosiahnutie konštantnej teploty 55 ° C na povrchu sušiaku bez ohľadu na okolité podmínky.  Zákazník má na výber skryté elektrické pripojenie alebo pomocou kábla. K dostaniu vo veľkostiach 90 mm na šírku a 150 cm na výšku a v troch povrchových úpravách chróm, zlatá a čierna -lak.


radiátor v kúpeľni

radiátor v kúpeľni
P.M.H. Invest & Trade

Nestor

Tento sušiak je vyrábaný v troch veľkostiach o výške 1500 a šírke 200, 300, 400 mm a v povrchových úpravách chróm, štrukturálne čierna a štrukturálne biela. Nestor je vykurovaný vykurovacím káblom. Pripojenie je pomocou skrytého kábla za panelom. Vypínač sa nachádza na spodnej strane sušiaku. Je doplnený o dva rady háčikov pre jednoduché zavesenie uterákov.

ZDROJ PR článok spoločnosti P.M.H. Invest & Trade s.r.o.

Kategória: Energia
Tagy: dizajnové radiátory
Zdieľať článok