Miele uvádza nový rad zabudovateľných spotrebičov generácie 7000

22. 07. 2019 Zdieľať

S generáciou 7000 Miele vymieňa celý sortiment svojich zabudovateľných kuchynských spotrebičov a na celosvetový trh uvádza približne 3 000 nových modelových variantov: od rúr na pečenie, varných dosiek, parných rúr, kávovarov až po umývačky riadu. Generácia 7000 so štyrmi novými dizajnovými radmi poskytuje inšpiráciu pre takmer každý štýl vybavenia kuchyne. Nové spotrebiče ponúkajú rýchlu asistenciu a niektoré dokonca vedia predpokladať, ako chce používateľ pokračovať.

Ktorý kuchynský štýl vám najlepšie vyhovuje? Dizajnové rady PureLine, VitroLine, ArtLine a ContourLine z generácie 7000 prinášajú na výber viacero variantov. PureLine je charakteristický moderným vzhľadom s masívnymi rukoväťami, horizontálnou aplikáciou z nerezovej ocele a sklenenou prednou stranou vo farbe obsidián čierna. VitroLine podčiarkuje svoju diskrétnosť a integrujúci štýl vďaka rukovätiam vo farbe spotrebičov a ArtLine je úplne zbavený klasických rukovätí pre zdôraznenie minimalistického vzhľadu. Dizajnové rady VitroLine a ArtLine so sklenenými čelnými stenami sú k dispozícii v grafitovej šedej, briliantovej bielej alebo obsidián čiernej farbe. Naopak, ContourLine vyniká svojím nápadným orámovaním z nerezovej ocele. Dôraz sa tu kladie na samotné spotrebiče a ich technológie. 


umývačka riadu

umývačka riadu
Miele

Plynulé procesy ponechávajú viac priestoru pre kreativitu 

Spotrebiče možno v rámci dizajnového radu kombinovať takmer ľubovoľne. Je to vďaka tomu, že kombinácie zariadení sú zdanlivo vyrobené z jedného kusu. „Spotrebiče generácie 7000 prevedú našich zákazníkov procesom varenia: jednotlivé kroky ovládania sú intuitívne a vďaka tomu je všetko plynulé,“ hovorí hlavný dizajnér Miele Andreas Enslin. Dôležité funkčné tlačidlá a displeje sú na ovládacom paneli usporiadané naprieč produktovými radmi vždy na rovnakom mieste a prístroje sú počas prevádzky navzájom prispôsobené. Intuitívne ovládanie podporuje Miele pomocou funkcie MotionReact, ktorá je dostupná pri všetkých spotrebičoch. Ak je to potrebné, spotrebiče Miele sami odhadnú následný krok a automaticky sa uvedú do prevádzky, aktivujú vnútorné osvetlenie alebo vypnú zvukovú signalizáciu na konci programu – a to len na základe vášho priblíženia.


kávovar

kávovar
Miele

Horúca svetová novinka: funkcia TasteControl zabraňujúca prepečeniu

Keď začne byť v rúre príliš horúco, dostáva sa k slovu svetová novinka TasteControl. Táto funkcia zabraňuje silnému prehriatiu jedla rýchlym schladením priestoru na konci programu a miernym otvorením dvierok. Pečenie je tak dokončené presne v požadovanom čase a spoľahlivo vylúči nekontrolované dopekanie zvyškovým teplom, ktoré často vedie k vysušeniu pokrmov. Zároveň však udržiava jedlo v servírovacej teplote, pokiaľ si to budete priať.


elektrospotrebiče v kuchyni

elektrospotrebiče v kuchyni
Miele

„Oko“ v rúre: prenášanie snímok do smartfónu vďaka sieťovému pripojeniu

Kamera zabudovaná v rúre pomáha používateľovi dosiahnuť pri varení ešte lepšie výsledky. Prvýkrát sa nachádza aj v modeloch vybavených samočistiacou funkciou pyrolýzy, ktorá prebieha pri veľmi vysokých teplotách. Pred teplom je izolovaná a snímky v HD kvalite prenáša do tabletu alebo smartfónu, cez ktorý možno ľahko upraviť teplotu a dobu varenia. Predpokladom pre použitie kamery je pripojenie k internetu. Väčšina produktov generácie 7000 má v sebe integrovaný Wi-Fi modul, ktorý ponúka rad nových doplnkových funkcií vďaka pripojeniu k mobilnej aplikácii Miele@mobile. Nové umývačky riadu generácie 7000 s funkciou AutoDos a s PowerDiskom sa napríklad spustia pravidelne samé v prednastavený čas. Ďalšou novinkou je funkcia RemoteService. Tá umožňuje ľahké inštalovanie softvérových aktualizácií, ktoré sú ešte v procese vývoja a k dispozícii budú až za pár rokov. Doteraz aktualizácia vyžadovala návštevu servisného technika. 


umývačka riadu

umývačka riadu
Miele

„S celosvetovým počtom takmer 3 000 modelov, 15 produktových skupín a zapojením desiatich výrobných závodov Miele je to najrozsiahlejšie uvedenie produktov na trh v histórii spoločnosti,“ povedal Gernot Trettenbrein, vedúci divízie domácich spotrebičov skupiny Miele. „Generácia 7000 zapôsobila fascinujúcimi inováciami, vďaka ktorým je varenie jednoduchšie, pohodlnejšie a bezpečnejšie – a to môžete mať len so spoločnosťou Miele,“ dopĺňa Trettenbrein.

Viac na www.miele.sk

ZDROJ PR článok spoločnosti Miele s.r.o.

Kategória: Domáce spotrebiče
Tagy: spotrebiče v kuchyni
Zdieľať článok