Pánsky byt plný krásnych žien

09. 08. 2019
Zdieľať

Hoci v ňom v skutočnosti býva len jediný muž, môžeme povedať, že je domovom aj dvadsiatky ďalších žien. Ich umelecké fotografie totiž zdobia jeho steny a dodávajú mu neopakovateľnú atmosféru galérie.


NA PRÍZEMÍ tohto „temperamentného” berlínskeho mezonetu sa nachádza spoločný denný priestor s jedálenským kútom, sedačkou a kuchynskou časťou s malým barovým pultíkom. Oproti vchodovým dverám je vtup na schodisko vedúce do podkrovia, kde je zasa veľká svetlá spálňa a toaleta.

kuchyňa
Westwing


NA PRÍZEMÍ tohto „temperamentného” berlínskeho mezonetu sa nachádza spoločný denný priestor s jedálenským kútom, sedačkou a kuchynskou časťou s malým barovým pultíkom. Oproti vchodovým dverám je vtup na schodisko vedúce do podkrovia, kde je zasa veľká svetlá spálňa a toaleta.

POMERNE JEDNODUCHÚ lesklú bielu linku ozvláštňujú dvierka na horných skrinkách, ktoré na prvý pohľad môžu pôsobiť ako obrazy. V skutočnosti sú to fototapety ženských pier. Milovník ženskej krásy sa v Mateovi jednoducho nezaprie.

O byt sa delí s približne dvadsiatimi ženami

Líder a zakladateľ skupiny Culcha Candela sa delí o svoj byt s približne dvadsiatimi ženami. Nepozná síce ich skutočné maná, ale jedna vec je istá. Boli starostlivo vybrané v súlade s jeho umeleckým vkusom. Steny tohto apartmánu totiž zdobí galéria fotografií zobrazujúcich portréty krásnych dám. Na prízemí sa nachádza jedna miestnosť, ktorá slúži ako kuchyňa, obývacia izba aj jedáleň. Nenáročná, svetlá a mimoriadne priestranná.


DO PODKROVIA vedie úzke schodisko baklažánovej farby. Keďže základ celého bytu je biely, schodisko sa stáva akousi dominantou celého priestoru. Mateo je umelec srdcom aj dušou a to sa odráža v byte na každom rohu. Okrem množstva umeleckých predmetov a fotografií sa nerozpakuje na bielu stenu schodiska nastriekať nápis červeným sprejom. Ako vraví, netreba sa brať príliš vážne...

úzke schodisko baklažánovej farby
Westwing


DO PODKROVIA vedie úzke schodisko baklažánovej farby. Keďže základ celého bytu je biely, schodisko sa stáva akousi dominantou celého priestoru. Mateo je umelec srdcom aj dušou a to sa odráža v byte na každom rohu. Okrem množstva umeleckých predmetov a fotografií sa nerozpakuje na bielu stenu schodiska nastriekať nápis červeným sprejom. Ako vraví, netreba sa brať príliš vážne…

Práve tam vznikli skladby z posledného albumu Mateovej skupiny. Jej úspech vidno už odo dverí. Na vešiaku totiž visia VIP náramky zo všetkých Mateových koncertov a je ťažké spočítať, koľko ich je po pätnástich rokoch hrania po celom svete. V strede obývacej izby priťahuje pozornosť vysoké, úzke schodisko, ktoré stúpa až do spálne.

Nájdete tam okrem postele a šatníka aj mnoho iných zaujímavých kompozícií a bizarností. Plyšový medvedík „tróni“ hneď vedľa Dartha Vadera zo Star Wars a každého návštevníka určite zaujme aj pôsobivá kolekcia tenisiek v každom odtieni. Nachádza sa tu aj výstredná toaleta s čiernymi stenami a, samozrejme, veľká pohodlná posteľ.

Tento apartmán je skutočne mimoriadne autentický a odráža osobnosť majiteľa, jeho charakter a životný príbeh. Je vlastne ako jeho tetovanie na rukách s nápisom: „Neber samého seba príliš vážne.“


ROVNAKOU PURPUROVOU FARBOU ako schody je natretá aj stena, ktorá oddeľuje posteľ od úložných priestorov so zrkadlom.

DREVENÁ PODLAHA
Westwing


ROVNAKOU PURPUROVOU FARBOU ako schody je natretá aj stena, ktorá oddeľuje posteľ od úložných priestorov so zrkadlom.

Kategória: Navrhovanie interiéru
Tagy: byty pánske byty pánsky štýl
Zdieľať článok
Máte v záhrade tieto okrasné rastliny? Počas júna budú vyžadovať vašu pozornosťZáhrada

Máte v záhrade tieto okrasné rastliny? Počas júna budú vyžadovať vašu pozornosť

Prečo vám hnednú tuje? Vinníkov môže byť hneď niekoľko – čo si treba všímať?Urob si sám

Prečo vám hnednú tuje? Vinníkov môže byť hneď niekoľko – čo si treba všímať?

Posledné práce v okrasnej záhrade pred nástupom zimy: Čo ešte vysadiť a na čo nezabudnúť v novembri?Záhrada

Posledné práce v okrasnej záhrade pred nástupom zimy: Čo ešte vysadiť a na čo nezabudnúť v novembri?

Okrasnú ďatelinu si obľúbite. Ako ju pestovať a prečo si tento druh nemýliť s oxalisom?Záhrada

Okrasnú ďatelinu si obľúbite. Ako ju pestovať a prečo si tento druh nemýliť s oxalisom?

Diskusia