Sedačky Cierre – predstavujeme nebeské pohodlie

06. 09. 2019 Zdieľať

Dajte navždy zbohom presedeným matracom, nepohodlným operadlám či ošúchaným poťahom. Predstavujeme vám sedačky, ktoré sú kompletne vyrobené v Taliansku, ktoré zostávajú dlho krásne, sú stabilné, ktoré dokážu naplniť požiadavky aj tých najnáročnejších klientov a dokonale dotvárajú akýkoľvek priestor.

Príbeh sedacích súprav od spoločnosti Cierre sa píše v Taliansku od roku 1972. Je to zároveň príbeh rodiny, ktorá si po generácie odovzdáva kreatívne know-how, do ktorého neustále dopĺňa moderné technológie. Ich sedačky sú definíciou pohodlia, spájajú v sebe nadčasový dizajn a tradíciu kvality. 


sedací nábytok

sedací nábytok
ekoma design

Vlastné technológie a ručná výroba

Sedačky Cierre sú považované za jednotku na trhu. Celkom iste k tomu prispieva aj fakt, že zamestnanci firmy sa starajú o každý detail v procese výroby. Osobne si vyberajú jednotlivé komponenty a dohľadajú aj na celý priebeh spracovania kože. Vyberajú si len tie najkvalitnejšie kusy, aby každá nimi vyrobená sedačka spĺňala požiadavky aj tých najnáročnejších klientov. Aj pohyblivé mechanizmy, ktoré sú súčasťou sedačiek Cierre sú navrhnuté priamo výrobcom, aby tak dokonale zapadli do celkového dizajnu sedacej súpravy. 

Jednoducho, nenechávajú nič na náhodu. Svoju prácu si berú osobne a osobne zodpovedajú za každú sedaciu súpravu, ktorá opustí brány ich firmy. Veď každá z nich je stránkou v príbehu, ktorý spoločne píšu už takmer 50 rokov.  


sedací nábytok

sedací nábytok
ekoma design

Starostlivosť a ochrana

Spoločnosť Cierre dodáva pre svojich klientov aj vlastné prípravky na udržiavanie a prípadne čistenie kože. Jej cieľom je dodávať sedačky s dlhou životnosťou a zároveň pomôcť zákazníkom profesionálne sa o svoj nábytok starať. Život je plný prekvapení a s kvalitnými čistiacimi prípravkami vás budú čakať len tie príjemné. 


sedací nábytok

sedací nábytok
ekoma design

Nech sa páči, posaďte sa

Pohodlie pri sedení vychádza z vnútra. Konkrétne z úžasne pohodlných sedacích plôch, ktoré sú vyplnené husacím perím, pamäťovou penou a tvrdeným polyuretánom rôznych hustôt. Všetky tieto komponenty sa starajú o maximálny komfort pri sedení. Dokonale si oddýchnete vy, vaši hostia či klienti, ktorí vás navštívia. 

Tá najjemnejšia brúsená koža sa ukrýva pod názvom Nabuk. Predtým, ako sa stane súčasťou sedačky, prechádza prísnym impregnačným procesom. Ten sa stará o to, aby tak bola zachovaná jej kvalita a dlhá životnosť. Viacnásobná impregnácia prináša komfort a zvyšuje odolnosť povrchu sedačiek voči nečistotám, čo ocenia najmä rodiny s deťmi.


sedací nábytok

sedací nábytok
ekoma design

Stať sa súčasťou príbehu rodiny Cierre môžete i vy. Či si sedaciu súpravu vyberiete do svojho domova alebo kancelárie. Stačí sa posadiť. 

Kategória: Aktuality
Tagy: sedací nábytok
Zdieľať článok