LEDVANCE predstavuje nový rad LED pásikov a príslušenstva

06. 09. 2019 Zdieľať

Spoločnosť LEDVANCE ponúka nové portfólio LED pásikov pre bohatú škálu profesionálnych osvetľovacích aplikácií. Okrem LED pásikov zahŕňa toto portfólio široký výber LED predradníkov, profilov pre povrchovú alebo zapustenú montáž, krytov a iného príslušenstva.

Nový Systém LED pásikov LEDVANCE vám ponúkne presne to, čo potrebujete pre splnenie najrôznejších požiadaviek. Všetko je dokonale koordinované, flexibilné, spoľahlivé a ľahko ovládateľné. To všetko ako zladený celok poskytuje profesionálom v oblasti osvetlenia systémové riešenie pod značkou LEDVANCE.

LED pásiky sú k dispozícii v troch rôznych triedach: Superior, Performance a Value. Líšia sa predovšetkým v tom, aké je ich ideálne použitie, životnosť, stupeň krytia, počet LED svetelných zdrojov na meter a svetelný tok. LED pásiky sú k dispozícii v štyroch teplotách chromatickosti – 2700K, 3000K, 4000K a 6500K – a s rôznymi svetelnými tokmi od 300 do 2000 lumenov na meter. Vďaka tomu sú vhodné prakticky pre akúkoľvek osvetľovaciu aplikáciu.
                
LED pásiky triedy Superior – pre úžasný vzhľad, sú prvou voľbou pre náročné osvetľovacie aplikácie, na miestach ako sú firemné kancelárie, luxusné hotely, nákupné centrá a múzeá. Pásiky ponúkajú mimoriadne podanie farieb s indexom CRI väčším ako 90. Úzky rozostup so 140 LED/m spolu s IC riadeným prúdom zabezpečuje veľmi dobrý homogénny svetelný výkon po celej dĺžke LED pásu. Majú veľmi dlhú životnosť – až 60 000 hodín. 


Možné aplikácie pre nové LEDVANCE LED pásiky triedy Superior

LED pásiky
LEDVANCE


Možné aplikácie pre nové LEDVANCE LED pásiky triedy Superior

LED pásiky triedy Performance – pre každú príležitosť, sú ideálnou voľbou pre kancelárie, konferenčné miestnosti, kaviarne. Štyri teploty chromatickosti od 2700 K do 6500 K a rôzne svetelné toky od 300 lm/m do 2000 lm/m, pokrývajú širokú škálu aplikácií – od relaxačných po povzbudzujúce, od štýlových po všeobecné. V chránenom prevedení so stupňom krytia IP66 sú odolné proti prachu a vydržia nápor prúdu vody. Vyznačujú sa vysokou životnosťou až 35 000 hodín.


Možné aplikácié pre nové LEDVANCE LED pásiky triedy Performance

LED pásiky
LEDVANCE


Možné aplikácié pre nové LEDVANCE LED pásiky triedy Performance

LED pásiky triedy Value – kvalita za dostupné ceny, ponúkajú úžasný výkon za dostupné ceny. Pre svoju dlhú životnosť až 20 000 hodín a nízkym obstarávacím nákladom sú tieto pásiky veľmi úsporné pre rezidenčné a menšie komerčné aplikácie.


Možné aplikácie pre nové LEDVANCE LED pásiky triedy Value

LED pásiky
LEDVANCE


Možné aplikácie pre nové LEDVANCE LED pásiky triedy Value

Maximálna flexibilita vďaka širokému sortimentu príslušenstva

Všetky produktové triedy sa dodávajú len vo variante pre jednosmerné napätie 24V. Vďaka tomu je možné napájať z jednej strany až 18 m LED pásiku v jednom kuse, čo predstavuje širokú škálu dizajnových možností. Majú vopred zapojenú kabeláž na oboch stranách a možno ich ľahko a flexibilne skrátiť. V montážnej sade pre systém LEDVANCE LED pásikov sa nachádzajú všetky komponenty potrebné pre jednoduchú inštaláciu a bezproblémovú prevádzku. Montáž na väčšinu hladkých povrchov vďaka 3M lepiacej páske. 

Jednoduché plánovanie vďaka intuitívnemu konfigurátoru

Pomocou intuitívneho konfigurátora systému LED pásikov môžete ľahko plánovať malé i veľké projekty tak, aby vyhovovali rôznym aplikáciám. Jediné, čo potrebujete sú základné údaje pre váš projekt. Akonáhle je konfigurácia hotová, dostanete podrobný zoznam dielov spolu so všetkými komponentmi, bez ktorých sa nezaobídete. 

Systém LEDVANCE LED pásikov je jednoduchý na predaj, jednoduchý na plánovanie, jednoduchý na inštaláciu, jednoduchý na kombinovanie. Viac informácií na www.ledvance.sk

ZDROJ PR článok spoločnosti LEDVANCE s.r.o.

Kategória: Materiály
Tagy: LED pásiky
Zdieľať článok