Najdôležitejšia stavba v živote

10. 09. 2019 Zdieľať

„Mami, do tejto izby nechoď!“ Pri tomto nevinnom detskom zákaze si povzdychne každý rodič či starý rodič. Už zase nebude môcť prejsť ani k oknu, ani si vybrať veci zo skrine. V niektorej izbe vášho bytu či domu, a je úplne jedno v ktorej, sa totiž práve začala stavba „bunkra“.

Stavajú si ich rovnako chlapci aj dievčatá. Základný stavebný prvok je deka. Čím väčšia, tým lepšia. Bočné steny sú zo stoličiek alebo z opierok pohovky. Do jeho základného vybavenia jednoznačne patrí vankúš, obľúbená hračka, keksík a baterka. Skúste si spomenúť na byt alebo dom v ktorom ste vyrastali a na vašu tajnú skrýšu v ňom. Nech už ste ju nazvali akokoľvek, bola to vaša prvá stavba, váš prvý príbytok. Väčšina ľudí ho nazýva jednoducho „bunker“. Pre malého človiečika je nesmierne dôležitý. Je to miesto, kde sa môže skryť pred neviditeľnými nástrahami, kde môže hračkám vyrozprávať všetky svoje sny, túžby, radosti i trápenia. Nech je, ako chce, bunker je nevyhnutnou súčasťou výchovy v každej rodine. Či už je to u rodičov alebo u starých rodičov. Je preto potrebné s touto mini stavbou v príbytku určite počítať. Nuž ale kde na ňu nájsť miesto? 


Najdôležitejšia stavba v živote

2473079
Prvá stavebná sporiteľňa, a. s.

Vyberajte a predvídajte

Keď si budete vyberať nehnuteľnosť v ktorej si plánujete založiť rodinu alebo už rodinu máte a vo vašom súčasnom príbytku je vám trochu pritesno, myslite aj na miesto, kde bude môcť stáť „bunker“. Môže to byť veľká obývacia izba, priestranná chodba i veľkorysá detská izba. Iste ste už videli obrázky izieb, v strede ktorých bol dokonca postavený detský stan. No nielen dieťa potrebuje kút, kde by malo svoje útočisko. Každý člen domácnosti si zaslúži trochu súkromia, aby mohol načerpať novú energiu, popremýšľať o reakciách na situácie, ktoré do rodinného života patria. V domácnosti, kde má každý miesto pre seba sa aj na prvý pohľad neprekonateľné prekážky zvládajú ľahšie. Svoje bývanie si preto vyberajte alebo pretvárajte s prihliadnutím na každého člena vašej domácnosti. A ak ste si už vybrali a v ceste k vášmu ideálnemu bývaniu stojí len nedostatok finančných prostriedkov, obráťte sa na Prvú stavebnú sporiteľňu.


Najdôležitejšia stavba v živote

2473087
Prvá stavebná sporiteľňa, a. s.

Poradí, prefinancuje i poistí

Odborníci v PSS vám poradia, aký druh úveru je pre vás ten správny, pričom zohľadnia všetky vaše možnosti a potreby. Svoje nové alebo vynovené bývanie môžete totiž financovať rôznymi kombináciami sporenia i úverov zo stavebného sporenia. Ak svoju nehnuteľnosť použijete ako zábezpeku v prospech banky, môžete dosiahnuť úrokovú sadzbu už od 1,29 % ročne, zafixovanú až na 5 rokov. Aby ste si mohli svoj nový domov bezstarostne užívať, obchodní zástupcovia PSS pre vás sprostredkujú aj rôzne druhy poistenia. 

Skutočnosť, nie výmysel

Ľudia, ktorí požiadali PSS o radu a pomoc, sa radi podelili o svoje skúsenosti. Na stránke časopisu DOMa nájdete množstvo skutočných a nie vymyslených príbehov. O ponuke PSS vám poskytnú potrebné informácie na telefónnom čísle 02/58 55 58 55, alebo niektorý z obchodných zástupcov PSS, ktorých zoznam nájdete na www.pss.sk.


Najdôležitejšia stavba v živote

2473083
Prvá stavebná sporiteľňa, a. s.

ZDROJ PR článok spoločnosti Prvá stavebná sporiteľňa, a. s.

Kategória: Legislatíva a financovanie
Tagy: úvery na bývanie
Zdieľať článok