Nový kamenný obklad dodá Vášmu domu kus tradičnosti …

10. 09. 2019 Zdieľať

Kameň je jedným z prvých stavebných prvkov civilizácie a je zodpovedný za najpôsobivejšie pamiatky v celej histórie. Myslite na rímske mestá, egyptské pyramídy a grécke chrámy, ktoré dnes ešte stoja. Kameň už stovky, dokonca tisíce rokov evokuje pocit stálosti, sily a krásy.

Investovanie do kamenného obkladu je šikovným krokom všade, kde sa vyžaduje vyhlásenie o prirodzenej naturálnosti. Dizajnéri a majitelia domov kameň milujú, pretože spája všetky krásy prírodných a elementárnych materiálov s modernou technológiou.  


Nový kamenný obklad dodá Vášmu domu kus tradičnosti ...

2474875
VASPO STONE s.r.o.

Predstavujeme vám NOVINKU tohto roku KAMEŇ ZRUBOVÝ. Vyrába sa v dvoch farebných odtieňoch – šedý a hnedý. Ako všetky obklady VASPO® je vyrobený z betónu pevnostnej triedy C25/30. Dokonalý kamenný povrch zachytáva i najjemnejšie detaily prírodného kameňa. Poukazuje tak na jedinečnú výrobnú technológiu firmy VASPO STONE s.r.o..

Betónový obklad je zmesou pravidelných a nepravidelných tvarov a je stelesnením rustikálneho šarmu. Je navrhnutý tak, aby napodobňoval architektúru vidieckeho domu. Aplikovaním v dreveniciach, v zruboch či v interiéroch a v exteriéroch s prvkami dreva, dosiahnete ucelený prírodný vzhľad. Jeho robustné zušľachťovanie ho však robí rovnako použiteľným v rezidenčných alebo komerčných prostrediach. Kamenný obklad je v moderných priestoroch príjemným prírodným prvkom. 

Roh sa vytvára pomocou bežných obkladov vzájomným preložením. Hrany obkladu sú s opracovaným bočným reliéfom, roh preto pôsobí prirodzene. Kameň sa ukladá bez špár. 


Nový kamenný obklad dodá Vášmu domu kus tradičnosti ...

2474877
VASPO STONE s.r.o.


Nový kamenný obklad dodá Vášmu domu kus tradičnosti ...

2474873
VASPO STONE s.r.o.


Nový kamenný obklad dodá Vášmu domu kus tradičnosti ...

2474881
VASPO STONE s.r.o.

Všetky výrobky VASPO® sú vyrobené z celofarbeného, mrazuvzdorného betónu pevnostnej triedy C25/30, preto sú rovnako vhodné pre použitie v exteriéri aj v interiéri. Obklady sú odľahčené expandovaným prírodným ílom, ktorý zároveň zlepšuje tepelno-izolačné vlastnosti. Majú neobmedzenú životnosť. Vďaka vlastnej jedinečnej technológii foriem dosahujeme najvernejšie napodobenie i drobných detailov. Farbostálosť je výrobcom pigmentov BAYER, garantovaná na dobu minimálne 30 rokov bez rozdielu použitia. Obklady môžu byť aj trvale omývané alebo aj ponorené pod vodou. Betónová zmes obsahuje vytesňovač, ktorý výrazne obmedzuje vyplavovanie vápnika a tvorbu tzv. výkvetov.  Je zdravotne nezávadný. Vysoká presnosť obkladov umožňuje ich rýchlu a efektívnu inštaláciu s následnou ľahkou údržbou.

VASPO STONE s.r.o.

Bánovská 1013
913 21 Trenčianska Turná
Slovenská republika

www.vaspo.sk

www.facebook.com/VASPOSTONE/

ZDROJ PR článok spoločnosti VASPO STONE s.r.o.

Kategória: Materiály
Tagy: betónový obklad kamenný obklad
Zdieľať článok