Kúpeľňové rebríky z iného uhla, pre novostavby aj rekonštrukcie

12. 09. 2019 Zdieľať

Vykurovací rebrík sa stal nevyhnutnou súčasťou modernej kúpeľne. Na trhu dnes nájdete kúpeľňové rebríky mnohých farieb i tvarov a ľahko ich zladíte so zvyškom priestoru. KORADO ponúka pri všetkých svojich kúpeľňových telesách KORALUX aj variantu originálneho a praktického priestorového uchytenia.

Rúrkové radiátory sú dnes k dostaniu v rade technických i dizajnových modifikácií. Môžete si vybrať z mnohých typov aj rozmerov, ktoré ovplyvnia výsledný tepelný výkon. Telesá sú vhodné do teplovodných systémov ústredného kúrenia s najvyšším prevádzkovým pretlakom vody 1,0 MPa. Sú určené pre systémy s núteným aj gravitačným obehom teplonosnej látky. Vyrobené sú z uzavretých oceľových profilov, pričom na telesa je značkou KORADO štandardne dávaná záruka 5 rokov.


Kúpeľňové rebríky z iného uhla, pre novostavby aj rekonštrukcie

2475769
KORADO, a.s.

Všetky kúpeľňové vykurovacie telesá KORALUX disponujú nielen uchytením k stene, ale aj menej obvyklým priestorovým uchytením vďaka stenovým konzolám. Vďaka nim sa zo zdroja tepla môže stať aj praktická priečka, ktorou opticky oddelíte napríklad priestor toalety.


Kúpeľňové rebríky

Kúpeľňové rebríky


Kúpeľňové rebríky

Kúpeľňové rebríky

Rúrkové vykurovacie telesá KORALUX môžete zapojiť nielen na klasickú vykurovaciu sústavu, ale vyrábajú sa aj ako samostatné priamotopné elektrická telesa. Využijete ich teda aj vtedy, keď nechcete zasahovať do vykurovacej sústavy. Výhodu elektrického pripojenia oceníte pri rekonštrukcii, ak si nechcete vysekať obklady, ale len pripojiť rebrík. Priamotop je tiež ideálny pre dokurovanie aj mimo vykurovacej sezóny. Konštrukčné riešenie umožňuje dosúšanie textílií. V ponuke teraz nájdete sušiaky aj vešiaky.


Kúpeľňové rebríky

Kúpeľňové rebríky

Väčšinu modelov KORALUX možno využiť aj pre kombinované vykurovanie (teplá voda – elektrina), vďaka sade pre elektrické vykurovanie je s regulátorom aj bez regulátora teploty.

Farebné prevedenia umožňujú výber z takmer 200 odtieňov farieb RAL, a teda dovoľujú prispôsobiť teleso farbe kúpeľne. V sortimente značky KORADO nájdete KORALUX od klasickej bielej farby až po luxusné série v chróme.


Kúpeľňové rebríky

Kúpeľňové rebríky


Kúpeľňové rebríky

Kúpeľňové rebríky


Kúpeľňové rebríky

Kúpeľňové rebríky

Nemusíte ale zostávať len pri klasických rebríkoch. Moderný a jednoduchý vzhľad dizajnového radiátora KORATHERM Aquapanel nie je prehnane extravagantný a hodí sa teda do každej kúpeľne. Rovné, geometricky presne usporiadané profily tohto telesa pôsobia luxusným a neopozeraným dojmom. Aj tento dizajnový model je v prevedení kombi, kedy máte vykurovaciu sústavu vypnutú počas leta, môžete prikurovať iba elektrickým vykurovacím telesom, ktoré je súčasťou tohto prevedenia kúpeľňového rebríka.

Viac nájdete na www.koupelny.korado.cz 

ZDROJ: PR článok společnosti KORADO a.s.

Kategória: Energia
Tagy: Kúpeľňové rebríky vykurovacie telesá
Zdieľať článok