Trojité ocenenie za výnimočný dizajn pre Kaldewei Nexsys

11. 09. 2019 Zdieľať

Tento rok je pre Kaldewei veľmi úspešný: Expert na sprchovacie vaničky v úrovni podlahy získal hneď tri vysoko žiadané ceny za dizajn, a to vďaka výnimočnej estetike a inovácii svojich prvých smaltovaných extra plochých sprchovacích vaničiek s odtokovým žľabom. Okrem dvoch ocenení „ICONIC AWARDS“ z uplynulého roku se Kaldewei Nexsys teraz môže pochváliť aj cenami „Good Design Award 2018“, „iF DESIGN AWARD 2019“ a „German Design Award 2019“.

Iba v marci predstavil Kaldewei na významnom veľtrhu v obore ISH nové tisíceré možnosti stvárnenia extra plochej sprchovacej vaničky Nexsys. Moderný systém je  odteraz dostupný v 17 farbách, 20 rozmeroch a s tromi typmi povrchu. Čo sa týka dizajnovej krytky, ktorá predstavuje kľúčovú časť systému Nexsys, architekti a stavebníci si môžu vybrať až z piatich rôznych farebných prevedeniach, ktorým dizajnovo kraľuje zlatá lesklá farba. „Z ocenení máme veľkú radosť,“ prezrádza Arndt Papenfuß, marketingový riaditeľ v Kaldewei. „Vďaka najnovším oceneniam teraz zdobí Nexsys zlato v dvojakom zmysle, a tak do posledného spĺňa nároky motta ,Design at its best‘.“ 


sprchovacie vaničky

sprchovacie vaničky
Kaldewei CS, s.r.o.

O oceneniach

Good Design Award, ktorá bola založená v roku 1950 v Chicagu, je celosvetovo najstaršou cenou udelenou výrobkom za dizajn a prepožičiava ju múzeum architektúry a dizajnu Chicago Athenaeum v spolupráci s Európskym centrom pre architektúru, umenie, dizajn a urbanistické štúdia (European Centre of Architecture, Art, Design and Urban Studies). Oceňované sú výrobky najvyššej kvality, ktoré odbornú porotu presvedčia svojim tvarom, funkčnosťou a estetikou. Cenu German Design Award udeľuje Rada pre dizajn a sú ňou vyznamenávane inovačné počiny z oblasti výrobkového a komunikačného dizajnu. Súťaž o ceny iF DESIGN AWARD je vypisovaná v Hannoveri a Šanghaji (iF China). Medzinárodná porota zložená z odborníkov hodnotí výkony a udeľuje ceny naprieč všetkými disciplínami, od dizajnu výrobku až po interiérovú architektúru. 

www.kaldewei.cz

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok