Bidet či len klasické WC? Odpoveďou je sprchovacie WC

24. 09. 2019 Zdieľať

Viete si predstaviť, že si ruky umyjete pomocou papiera alebo že namiesto sprchovania sa len utriete? Asi ťažko. Čistota bez použitia vody jednoducho neexistuje. Voda sa stala nenahraditeľnou súčasťou každodennej osobnej hygieny. Čistí, osviežuje a umožňuje zažiť jedinečný pocit sviežosti no predovšetkým pocit čistoty.

To sú dôvody, prečo sa stále viac ľudí nadchýna pre prirodzenú a blahodarnú hygienu aj po použití toalety. A tak podobne ako sa každodenné sprchovanie stalo štandardom, vďaka sprchovacím WC či bidetom dochádza postupne k zmene aj v oblasti hygieny po toalete. 

Pri výbere zariaďovacích predmetov do kúpeľne je dôležitý každý kúsok priestoru, ktorý je vhodne využitý. Sprchovacie WC predstavujú ideálnu kombináciu štandardnej toalety a bidetu. Komfortnejším ako aj priestorovo úspornejším riešením je práve sprchovacie WC. Ešte ste nepočuli o tom, že v záchode môže byť zabudovaná sprcha? Zoznámte sa so sprchovacími WC


Prevzdušnený sprchovací prúd – detail Geberit AquaClean Mera

sprchovacie wc
Geberit Slovensko


Prevzdušnený sprchovací prúd – detail Geberit AquaClean Mera

Rozdiel je len v technológii skrytej vo vnútri. Toto riešenie šetrí cenný priestor v kúpeľni, pretože nezaberá viac miesta ako bežná toaleta, pôsobí elegantne a zároveň je jeho používanie pohodlné. Stlačením jediného tlačidla odchádzate z toalety s pocitom čistoty a sviežosti. Nemusíte si nikam presadať alebo manipulovať so sprchou. Efektívna sprchovacia funkcia s príjemne teplým a prevzdušneným prúdom vody je zároveň aj úspornejším riešením ako štandardné použitie bidetu. Väčšina ponúkajú aj ďalšie doplnkové funkcie ako sušenie, odsávanie zápachu priamo z misy alebo úspornejšiu keramickú misu bez splachovacieho kruhu, ktorej dennodenné čistenie je jednoduché, ekologické a rýchle. Nielen komfort používania a technológie skryté v takomto zariadení sú tým, čo zaujme. Jednoduchý čistý vzhľad keramiky, orientačné svetlo, či dizajnový kryt zladený s tlačidlom. Stačí si len vybrať to správne. 


Geberit AquaClean Mera – orientačné osvetlenie

sprchovacie wc
Geberit Slovensko


Geberit AquaClean Mera – orientačné osvetlenie


Geberit AquaClean Sela - novinka

sprchovacie wc
Geberit Slovensko


Geberit AquaClean Sela – novinka


Geberit AquaClean Tuma

sprchovacie wc
Geberit Slovensko


Geberit AquaClean Tuma

Umiestnením sprchovacieho WC namiesto bidetu ušetríte nielen priestor v kúpeľni, ale hlavne sa budete cítiť sviežo a čisto po každom použití toalety. Sprchovacie WC od spoločnosti Geberit sú také rozmanité ako ich názvy – Mera, Sela a Tuma. Spektrum siahajúce od cenovo atraktívneho základného cez univerzálny až po vysoko kvalitný model uspokojí každú požiadavku. Zistite, v čom sa jednotlivé modely líšia, a ktoré sprchovacie WC Mera, Sela a Tuma najviac vyhovuje vašim kritériám. Pre viac informácii navštívte stránku www.geberit-aquaclean.sk/portfolio


Geberit AquaClean Sela, kúpeľňa Geberit Xeno2

sprchovacie wc
Geberit Slovensko


Geberit AquaClean Sela, kúpeľňa Geberit Xeno2

ZDROJ: PR článok spoločnosti Geberit spol. s r.o.

Kategória: Kúpeľňa, WC
Tagy: sprchovacie wc
Zdieľať článok