Sejf ako bezpečnostný doplnok domácnosti

26. 09. 2019 Zdieľať

Šperky, hodinky, pasy, peniaze, náhradné kľúče od auta, ale aj laptopy – to všetko je dobré mať na jednom bezpečnom mieste. Najlepšie mimodosah detí či cudzích ľudí, ktorí sa po domácnosti pohybujú s našim vedomím (napr. opatrovateľky detí, upratovačky, záhradníci či opravári). Ideálnym riešením pre domácnosti a menšie prevádzky je malý sejf.

Odborníci na bezpečnosť zo spoločnosti SHERLOCK® ASSA ABLOY ponúkajú okrem certifikovaných bezpečnostných dverí aj rozšírené bezpečnostné riešenia vrátane sejfov Yale. Tie sú dostupné v  rôznych veľkostiachs mechanickýmalebo elektronickýmuzamykaním. 

Podľa obsahu, ktorý budetev sejfechrániť, si môžete zvoliť sejf z vnútra potiahnutý plsťou či s podsvietením LED svetlom. SHERLOCK® ASSA ABLO„Sejf je vhodné riešenie pre domácnosti, ale aj pre ľudí, ktorí svoj dom či byt prenajímajú, ako aj pre penzióny alebo pre menšie prevádzky, v ktorých sa pracuje s hotovosťou. Domácnostiam poskytuje zvýšenú ochranu cenností a praktickosť zároveň. Všetko cenné máte na jednom mieste a ani náhradné kľúče od auta nemusíte hľadať po celom byte či dome. Prenajímateľom zvyšuje hodnotu ich nehnuteľnosti a prevádzkovateľom poskytuje istotu, že tržba zo skončeného dňa bude na bezpečnejšom mieste, než v pokladni, Y ponúka aj protipožiarny sejf, ktorý ohňu odolá viac ako hodinu.  hovorí Martina Gojdič, marketingová manažérka spoločnosti SHERLOCK® ASSA ABLOY. 


sejfy

sejfy
Assa Abloy

Sejf na bežnú potrebu

V praktickom sejfe s plochou o trochu väčšou ako A4 (výška 25 cm – šírka 35 cm – hĺbka 25 cm) bezpečne uložíte peniaze, doklady, hodinky, šperky či malú techniku ako kamery a fotoaparáty.

YaleMediumSafe YSG 250 DB 1 je pre domácnosti či ubytovacie zariadenia vyhotovený v modernom dizajne, ktorý zapadne do každého interiéru. Na jednoduché ovládanie slúži praktický LCD displej. Samozrejmosťou je možnosť vytvorenia 3- až 8- miestneho kódu, zvukový alarm, hotelový  režim i upozornenie na nízku batériu. Sejf je zhotovený z oceľového plechu a z rovnakého materiálu sú vyrobené aj závory. Inštaluje sa do steny alebo do zeme.


sejfy

sejfy
Assa Abloy

Sejf na notebook

Značka Yale má vo svojom portfóliu viacero druhov sejfov pre laptopy a notebooky. Jedným z nich je SecuritySafe Laptop YLB 200 EB1, ktorý ponúka vysoký komfort majiteľovi pri obsluhe, ale aj uloženým cennostiam. Vnútro je totiž potiahnuté plsťou, vďaka čomu sa uložené predmety nepoškriabu. Výhodou je aj svetlo, ktoré sa pri otvorení automaticky rozsvieti. Ako už napovedá názov, je ideálny na uloženie 15-palcových notebookov, ale zmestia sa doň aj pracovné kufríky či zakladače (rozmery: výška 20 cm – šírka 48 cm – hĺbka 35 cm). Uložiť doň môžete aj menší obnos peňazí, drobnú elektroniku a dôležité dokumenty. Celý sejf je zhotovený z ocele a blokovací systém navyše chránia pancierové dosky. Váži 14 kíl a ukotviť ho môžete do zeme alebo do steny. 


sejfy

sejfy
Assa Abloy

Protipožiarny sejf 

Bohatý priestor a maximálne bezpečie ponúkamodel FireSafefordocument YFM/520/FG2. Je vyrobený s použitím najnovších technológií v oblasti protipožiarnych izolácií, ktoré zabezpečujú vynikajúcu ochranu pred ohňom a vodou. Testovanie potvrdilo odolnosť sejfu počas jednej hodiny intenzívneho požiaru. Požiarna skúška sa pritom vykonáva v peci, kde sejf odoláva teplote neuveriteľných 927 stupňov!Tento sejf váži 53 kíl a jeho objem je až 36,9 litra, čo zodpovedá veľkosti napríklad troch zakladačov na papiere s notebookom či tabletom. Kvôli vysokej váhe sa ukotvuje iba do zeme. Sejf je zhotovený z ocele a je dostupný v tmavošedej farbe. Má dotykový číselný panel a zabezpečuje sa 3- až 12-miestnym kódom, čo dáva majiteľovi k dispozícii až miliardu kombinácií. 


bezpečnostné sejfy

bezpečnostné sejfy
Assa Abloy

Sejfy Yale sú dostupné v predajni a u obchodných partnerov SHERLOCK® ASSA ABLOY. 

Viac informácií o sejfoch Yale a bezpečnostných dverách SHERLOCK® sa dozviete na www.sherlock.sk.

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok