Intuitívne kuchynské spotrebiče vám dodajú sebavedomie

03. 10. 2019 Zdieľať

Inovatívne a nadčasové kuchynské spotrebiče Miele generácie 7000 posúvajú hranice kreativity a gastronomických zážitkov na úplne inú úroveň. Inšpirujú k novým zážitkom i experimentom v kuchyni a sú ideálnym pomocníkom pri naplnení kulinárskych snov a predstáv.

Viac slobody, ako kedykoľvek predtým

Posunúť hranice možného – to je výzva, ktorá motivuje značku prémiových spotrebičov Miele byť vždy o krok vpred. S generáciou 7000 predstavuje najväčšie a najprelomovejšie uvedenie produktov na trh vo svojej histórii. Zabudované kuchynské spotrebiče prinášajú revolúciu v spôsobe varenia: vedia, čo chcete urobiť, ešte skôr ako vy sami. Ide o najintuitívnejší sortiment všetkých čias. Kuchynské prístroje napríklad zaznamenajú váš pohyb a začnú s vami interagovať; zapnú osvetlenie ohrevného priestoru, podajú správu o stave programu, prípadne navrhnú ďalší krok prípravy. Spotrebiče je možné pripojiť na internet cez wifi, vďaka čomu s nimi môžete komunikovať aj cez smartfón. Za inovatívnymi technológiami nezaostáva ani dizajn výrobkov, premyslený do posledného detailu. 


Botanický umelec Azuma Makota z Japonska.

domáce spotrebiče
Miele


Botanický umelec Azuma Makota z Japonska.

Kulinárske umenie inšpirované krásou prírody

Čo sa stane, keď spojíte svetoznámeho umelca, niekoľkých najlepších svetových šéfkuchárov a najnovšie technológie varenia? V skratke, niečo skutočne výnimočné. Na predstavenie nového radu spotrebičov si Miele prizvalo štyroch ambasádorov, ktorí sú svetovými jednotkami vo svojej oblasti: Kylea Connaughtona, šéfkúchára z Kalifornie oceneného troma Michelinskými hviezdami, špičkovú kuchárku z Brazílie Helenu Rizzo, majiteľa a šéfkuchára najlepšej ázijskej reštaurácie v Bangkoku Gaggana Ananda a botanického umelca Azumu Makota z Japonska. Celosvetovo uznávaní šéfkuchári tak posunuli kulinárstvo na novú úroveň. Inšpiráciou im bola sila a krása prírody. 


Technológia nových spotrebičov Miele je intuitívna.

domáce spotrebiče
Miele


Technológia nových spotrebičov Miele je intuitívna.

Miele dodáva sebavedomie

Na to, aby ste vykúzlili fascinujúce pokrmy, nemusíte byť profesionálnym kuchárom. Technológia nových spotrebičov Miele je natoľko intuitívna, že pri jej používaní vám postačí vlastná kreativita. Zhodujú sa na tom aj špičky zo sveta gastronómie. „Varenie s takýmito kuchynskými technológiami nám dáva nové sebavedomie. Podľa môjho názoru dnes dokáže vďaka nim veľmi dobre navariť každý. Skutočne každý,“ pochvaľuje novú generáciu spotrebičov Miele šéfkuchárka Helena Rizzo. Generácia 7000 ponúka užívateľom obrovskú slobodu a voľnosť pri varení. „To, čo na tejto indukčnej doske považujem za úžasné, je, že môžem robiť mnoho rôznych vecí naraz. Doteraz nám technológia neumožňovala pohybovať sa s takou eleganciou a takým „flowom“ v kuchyni – a to je presne to, čo my kuchári hľadáme,“ vysvetľuje šéfkuchár s troma Michelinskými hviezdami. 

Viac informácií a kulinárskeho umenia nájdete na www.miele.sk/gen7000/.

ZDROJ PR článok spoločnosti Miele s.r.o.

Kategória: Domáce spotrebiče
Tagy: domáce spotrebiče
Zdieľať článok