Rekonštrukcia storočného bratislavského bytu pre štvorčlennú rodinu

Za sto rokov sa v byte navrstvili zásahy z rôznych prerábok, z čoho miestami vznikli celkom zvláštne riešenia – napríklad do obývačky viedlo dvoje dverí umiestnených nelogicky tesne vedľa seba (jedny boli zaslepené). Mladí majitelia vybúrali stĺpik medzi dverami, čím vznikol široký otvor spájajúci predsieň a dennú miestnosť – obývačku spojenú s kuchyňou. O niečo ho následne zúžili skriňou, v ktorej sú zo strany chodby práčka a zo strany kuchyne chladnička; zrkadlo na jej bočnej stene ozvláštnilo a opticky rozšírilo vstup do obývačky.

Zdroj: NORA A JAKUB ČAPRNKA

Súvisiace galérie

Foto dňa

Rodinný dom v Nitre: Interiér vo vidieckom štýle a veľká zimná záhrada

Najnovšie knihy a časopisy

Môj dom 11/2019 v predaji


Rebelské Vianoce




Predplatné

 

kúpiť v e-shope