Les u vás doma

21. 10. 2019 Zdieľať

Fotografia nazvaná Nočné slnko bola jednou z prvých, ktoré som držala v rukách ako obraz vytlačený na drevo. Viete, čo ma na ňom dostalo ako prvé? Jeho vôňa.

Fotografie s prírodnou tematikou tlačené na krásne štruktúrovanom dreve, ktoré vás ako pomyselné dvere povedú do sveta fantázie, nájdete v online obchode PHOTOWOOD na www.photowood.sk. Možno ich zavesíte na stenu, možno si ich necháte  na dosah ruky, aby ste sa drevom občas pokochali dotykom. Tak či onak – zútulníte si domov alebo obchodné priestory prírodou. 
 

fotografie

fotografie
Pavol Krčmár – ALTA

 

Fotografie

Som Jana Krčmárová a láska k lesu a prírodným materiálom ma viedla k vytvoreniu zbierky mojich autorských fotografií tlačených priamo na drevo pod značkou PHOTOWOOD. Drevo je fenomén, s ktorým často pracujem – či už ako s fotografickým objektom alebo ako s podkladovým materiálom. 

Vyhotovenie

Ak túžite po niečom tak tradičnom, ako je drevo, ale v netradičnom prevedení, vyberte si v online obchode niektorý z obrazov v kolekcii natural alebo de luxe.
 
Na natural obrazoch plne priznávame štruktúru dreva aj s viditeľnými uzlami. Tlačíme ich prevažne na smrekové dosky alebo borovicové preglejky. Dostupné je tiež vyhotovenie na dubovom alebo jaseňovom dreve.  
 

fotografie

fotografie
Pavol Krčmár – ALTA

 
Kolekcia de luxe je tlačená na jemnejšie opracovaných borovicových latkách bez viditeľných uzlov dreva. Latky nie sú lepené, na zadnej strane sú spojené dvoma ďalšími latkami.
 

fotografie

fotografie
Pavol Krčmár – ALTA

 
V ponuke máme obrazy v menších formátoch (napr. 20 x 20 cm), v obľúbenom strednom formáte (40 x 40 cm), ale aj väčšie (najčastejšie 80 x 60 cm). Ak si obrázok po vytlačení žiada drobné úpravy, ako je zakrytie uzlov dreva (napríklad kvôli jeho minimalistickej povahe), robíme ich klasickými olejovými farbami. Ku každému obrazu dodávame úchyt, ktorý vám pomôže pri zavesení obrazu na stenu.

Kolekcie

Kolekcie obrázkov delíme tematicky – v obchode nájdete napríklad kolekciu Les, Záhrada či Sneh.
 

fotografie

fotografie
Pavol Krčmár – ALTA

 
Jedna z tematických kolekcií je venovaná aj Palculienke – postavičke z vykvitnutého plamienka tibetského. Vznikla náhodou – môj malý syn pobehoval po dvore. Ja som si sadla k plotu a z dlhej chvíle odtrhla jeden z kvetov. Zaplietla som mu „vlasy“ do vrkoča a Palculienka bola na svete, pripravená zažiť dobrodružstvá, ktoré jej ponúka svet našej záhrady a blízkeho lesa. Fotím ju s kvetmi, kameňmi, drevom – so všetkým, čo tvorí súčasť nášho domáceho rozprávkového javiska.
 

Les u vás doma

2498917
Pavol Krčmár – ALTA

 
No a keďže naše obrázky na jednom z jesenných trhov zaujali aj množstvo detí, ktoré rodičov doslova ťahali k nášmu stánku, v pripravovanej vianočnej ponuke sa objavia aj výsostne detské motívy s doplnkami v podobe drobných hračiek, ktoré budú súčasťou obrazu. 
 
Kontakt
 
Vybrali ste si v online obchode alebo by ste si radšej vybrali iný motív? Váš vlastný alebo individuálne dohodnutý? Máte záujem o iný rozmer obrazu? Napíšte nám, radi váš na mieru šitý obraz vyrobíme, a ak treba, zabezpečíme aj kúpu práv k obrázku. 
 

fotografie

fotografie
Pavol Krčmár – ALTA

 
V online svete nás môžete nájsť na našom webe www.photowood.sk, na Facebooku aj Instagrame, ale radi vás uvidíme aj osobne na niektorom z predajných trhov v Bratislave, ktorá je našim domovom a umeleckou základňou značky PHOTOWOOD.
 
TIP: V internetovom obchode sú dostupné aj darčekové poukážky v hodnote 45 € až 190 €.
 
Či už bude obraz robiť radosť vám, alebo bude darčekom pre vašich najmilších, každý originál z dielne PHOTOWOOD bude kúskom lesa u vás doma.
 

fotografie

fotografie
Pavol Krčmár – ALTA

 
Viac na: www.photowood.sk, +421905014165
 
ZDROJ PR článok spoločnosti Pavol Krčmár – ALTA
Kategória: Dekor
Tagy: fotografie
Zdieľať článok