Internorma – showroom v novom dizajne

22. 10. 2019 Zdieľať

Obchodný partner Internorma s.r.o. spolupracuje úspešne už viac ako 10 rokov s rakúskou značkou Internorm, ktorá sa zaoberá viac ako 88 rokov výrobou okien a vchodových dverí pre nízkoenergetické a pasívne domy. V tomto roku vyvrcholila rekonštrukcia showroomu spoločnosti Internorma v Bratislave, Pri Strelnici 1 , ktorá bola detailne naplánovaná a výsledok možno hodnotiť veľmi pozitívne. Nový showroom pôsobí veľmi moderne, vzdušne a elegantne.

Internorm produkty, drevo-hliníkové okno HX 300 – Panorama a zdvižno-posuvné dvere HS 330 z drevo-hliníka, sú priamo zabudované  do showroom-u. Tieto aktuálne trendové výrobky si zákazníci môžu nielen prezrieť priamo v zabudovanom stave, ale dodávajú vzorkovni atraktívny dizajn. Dominantou vzorkovne sú vystavené tri prémiové Internorm produkty –  drevo-hliníkové okno HF 410, najbezpečnejšie plast-hliníkové okno KF 500 s I-tec Vetraním ( rekuperácia zabudovaná v okne) a  hliníkové vchodové dvere AT 410 s panelom v  imitácii hrdze.  Predajňa pôsobí veľmi moderne a štýlovo vďaka bielemu interiéru s vystavenými vzorkami dreva, ktorý ukrýva ďalšie produkty. 

Zákazníci a odborná verejnosť, ako architekti a projektanti sa tu môžu tešiť na predstavenie najnovších trendov v oblasti okien a dverí, informácie o Internorm produktoch, I-tec inováciách, bezrámových a veľkoplošných systémoch, celosklených rohoch a na veľa zaujímavých detailov. 

www.internorm-okna.sk

Kategória: Aktuality
Tagy: drevo-hliníkové okno Zdvižno-posuvné dvere
Zdieľať článok