Všetko o spálni

28. 10. 2019 Zdieľať

Po celodennom zhone v práci a po prekonaní domácich povinností si každý rád nájde oázu, v ktorej by nabral silu na ďalší deň.

Spálňa je ideálnym miestom na regeneráciu a oddych. Táto miestnosť má v našom interiéry vždy privátne postavenie a preto pri jej zariaďovaní musíme brať ohľad na množstvo drobností s ohľadom na ich funkčnosť a estetický vzhľad. Decodom vám pomôže zorientovať sa a v predajniach aj vyskúšať posteľ a nábytok skôr ako bude u vás doma.


nábytok

nábytok
DECODOM, spol. s.r.o.

Posteľ

Je ústredným predmetom v spálni a aj bez ďalšieho nábytku by nám poskytla úžitok. Na výber máte celočalúnené postele, ktoré predávame ako komplet aj s matracom a vo väčšine prípadov aj s úložným priestorom. Výhodou je nižšia cena, nevýhodou nemožnosť vymeniť len matrac pri jeho poškodení.

Samostatný rám postele a samostatný matrac je častejšia voľba. Aj pri tejto variante máte možnosť doplniť úložný priestor.

Rám je zhotovený z masívneho dreva alebo z drevotrieskovej dosky. V našej ponuke nájdete farebne zladené všetky komponenty spálne a tak pri výbere drevotrieskového rámu nebudete obmedzovaný pri voľbe šatníkov, a ostaného nábytku. Farebne aj materiálovo ladia.

Rozmer postele nesúvisí len s priestorom spálne ale hlavne s vašou výškou. Popri klasickom rozmery postele 200cm dĺžky a šírky 160cm alebo 180cm(najvhodnejšia šírka) vyrábame aj predĺženú posteľ dĺžky 220cm.


nábytok

nábytok
DECODOM, spol. s.r.o.

Matrac

Kým posteľ pôsobí esteticky a vytvára príjemné prostredie, matrac musí byť plne funkčný. Pri kúpe buďte individualista a zvoľte si matrac šitý na mieru. Vo vybraných predajniach, ktoré majú zariadené matracové štúdio, máte možnosť otestovať vhodný matrac pre vašu postavu a váhu pomocou senzorickej deky, na ktorú si ľahnete a graf v počítači vám po vyhodnotení navrhne optimálnu tvrdosť a zloženie.


nábytok

nábytok
DECODOM, spol. s.r.o.

Šatníky, komody, nočné stolíky 

Objem úložného priestoru v spálni je v pomere k ostatným izbám najväčší. Okrem oblečenia v spálni skladujeme aj úžitkové predmety (vysávač). Prehľadnosť je základným kritériom. Rôzne hĺbky políc, vešiaky na dverách, vnútorné zásuvky to všetko napomáha v organizácii uskladnenia a pohodlia pri hľadaní správneho odevu. Pri malom priestore oceníte posuvné šatníkové dvere. 

Komody sú vybavené kvalitným kovaním zásuviek s dlhou životnosťou.

Viac spální a nábytku na www.decodom.sk 

ZDROJ PR článok spoločnosti DECODOM, spol. s.r.o. 

Kategória: Spálňa
Tagy: komody matrac posteľ šatníky
Zdieľať článok