Novinka Môj dom 2019 špeciál 03 v predaji

29. 10. 2019 Zdieľať

Katalóg projektov rodinných domov. 144 riešení rodinných domov; 2× na návšteve v byte; Bungalov alebo poschodový dom?; Ako si vybrať vstupné dvere?; 7 krokov k pripojeniu do plynárenskej distribučnej siete; Steny s atmosférou; Tepelné čerpadlo alebo kondenzačný kotol?; Podlahové alebo stropné vykurovanie?; Ženská verzus mužská kúpeľňa; Zákutia v záhrade; Strešné krytiny

Na návšteve

■ Jednoduchosť je cesta: I keď je tento dom neodškriepiteľne moderný, nenútene zapadol medzi okolitú vidiecku zástavbu aj do krajiny pod horami.
■ Zo starého domu parádny loft: Z pôvodného rodinného domu zo 70. rokov minulého storočia ostali po rekonštrukcii v podstate len obvodové múry. Medzi ne vsadil architekt novú loftovú dispozíciu s nezvyčajnou svetlou výškou a pôsobivým interiérom v industriálnom štýle.

Projekty rodinných domov

■ Kompletný prehľad projektov: Rozdelenie podľa cenových kategórií – Economy, Classic, Extra
■ Economy: 12 projektov rodinných domov do 100 000 €.
■ Classic: 46 projektov rodinných domov od 100 001 do 160 000 €.
■ Extra: 14 projektov rodinných domov nad 160 000 €.

Lexikón staviteľa

■ Bungalov alebo poschodový dom? Okrem vášho osobného názoru na to, či uprednostňujete schody alebo nie, existujú v oboch prípadoch aj určité praktické výhody a takisto obmedzenia. Prostredníctvom dvoch príbehov sa na ne spoločne pozrieme.
■ Prehľad fasádnych systémov: Fasády rodinných domov sa v súčasnosti neupravujú len omietaním. Ponúkame vám prehľad materiálov a riešení.
■ Ako si vybrať vstupné dvere? Výber vchodových dverí netreba zanedbať, pretože práve ony budú deliacou čiarou medzi vaším majetkom a neželanými vonkajšími vplyvmi. Pred ich kúpou by ste mali zvážiť viacero faktorov.
■ Čo môžete očakávať od dnešných okien: Napríklad čoraz lepšie tepelnotechnické parametre, ktoré sa dosahujú prepracovanejšími konštrukciami rámov a trojsklom. Výrobcom sa darí zvyšovať aj odolnosť a trvácnosť okenných rámov a znižovať ich nároky na údržbu. A čo ešte?
■ 7 krokov k pripojeniu do plynárenskej distribučnej siete: Pozrite si prehľad jednotlivých krokov, vďaka ktorému budete presne vedieť, ako pri plynofikácii postupovať.
■ Aby vám pod strechou nebolo horúco: Na to, aby ste v podkroví vytvorili príjemnú klímu a zabránili nepríjemnému prehrievaniu, treba pamätať už pri návrhu jeho konštrukcie a detailov.
■ Strešné krytiny: Ponuka strešných krytín na našom trhu je široká. Svoj výber však dôkladne zvážte, keďže bude ovplyvňovať kvalitu vášho bývania po celé desaťročia.
■ Steny s atmosférou: Súčasným trendom sú kreatívne steny, ktoré v interiéri vytvoria jedinečnú atmosféru. V kurze je pohľadový betón i tehla, rôzne štruktúry vytvárané omietaním, popisovateľné steny alebo veľkoformátové tapety pôsobiace ako umelecké diela.
■ Podlahové alebo stropné vykurovanie? Podlahové vykurovanie patrí k najkomfortnejším spôsobom kúrenia, majú však svoje pravidlá. Z akých systémov si môžete vyberať a aké výhody má zatiaľ nedocenené stropné vykurovanie?
■ Tepelné čerpadlo alebo kondenzačný kotol? Zvažujete, čím budete vo svojom dome kúriť? Mali by ste pri tom pamätať na platnú legislatívu a prísne kritériá, ktorých cieľom je znížiť závislosť stavieb od primárnych zdrojov energie.
■ Vyberáme plávajúcu podlahu: Na výber sú rozličné materiály, vďaka ktorým sa vlastnosti rôznych typov plávajúcich podláh líšia. Z čoho si môžete vyberať a v čom sú rozdiely medzi jednotlivými materiálmi?
■ Ženská verzus mužská kúpeľňa: Predstavy o ideálnej kúpeľni, nároky na jej dizajn a funkčnosť sa u žien a mužov líšia.
■ V modernom provensalskom duchu: Tento model kuchyne padol pani domácej do oka hneď pri prvej návšteve predajne. A keďže sa páčil aj jej manželovi, nebolo viac o čom diskutovať, len ju dômyselne naplánovať do priestoru ich nového domu
■ Zákutia v záhrade: Každý z nás z času na čas zatúži po nerušenej chvíľke. Po únavnom dni v práci sa na minútku zastaviť, spočinúť v oáze pokoja a načerpať energiu na ďalší deň. Pomocou kríkov, záhonov a ďalších prvkov môžeme prirodzene vytvoriť intímnejšie zóny na oddych či rôzne aktivity.

kúpiť


Novinka Môj dom 2019 špeciál 03 v predaji

2508161


Novinka Môj dom 2019 špeciál 03 v predaji

2508163


Novinka Môj dom 2019 špeciál 03 v predaji

2508169


Novinka Môj dom 2019 špeciál 03 v predaji

2508165


Novinka Môj dom 2019 špeciál 03 v predaji

2508171


Novinka Môj dom 2019 špeciál 03 v predaji

2508167

kúpiť

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok