Aby ste mohli mať DOMOV už do Vianoc

06. 11. 2019 Zdieľať

Chladnejšie jesenné dni nás nútia zostávať v teple našich príbytkov. Možno práve preto nám v tomto období viac záleží na tom, aké sú a ako sa v nich cítime. Niekomu stačí, ak vymení doplnky a spraví sezónnu výzdobu, iný potrebuje viac priestoru a niekto ďalší chce začať úplne nanovo a dokonca na inej adrese.


Aby ste mohli mať DOMOV už do Vianoc

2511059
Prvá stavebná sporiteľňa, a. s.

V každom prípade, ak ste sa rozhodli pre akúkoľvek zmenu vášho bývania a chcete ju stihnúť do Vianoc, mali by ste zbystriť pozornosť. Nemusíte byť ani jasnovidci, aby ste vedeli, že bez peňazí sa ťažko čokoľvek kupuje či prerába. Nuž a práve preto by ste sa nemali obávať požiadať o pomoc niektorú z bánk. Ponúk výhodných úverov je teraz naozaj veľa. Musíte byť však pri výbere opatrní. Nie každá ponuka je taká výhodná, ako sa na prvý pohľad zdá. Nezabúdajte, že na výpočet úrokovej sadzby a výšky splátok vplýva viac premenných. Po nových opatreniach Národnej banky Slovenska sa totiž poskytovanie úverov posudzuje omnoho prísnejšie ako tomu bolo v minulosti. Výhodu majú tí, ktorí si, bez ohľadu na legislatívne opatrenia, začali alebo len začnú sporiť. Pravidelné sporenie prináša mnohé výhody. Okrem toho, že sa učíme hospodáriť, vďaka nadštandardnému zhodnoteniu vkladov, napríklad v Prvej stavebnej sporiteľni, si pripravujeme rezervu do budúcnosti a navyše získame úver s nižšou a nemennou úrokovou sadzbou, ako bez predchádzajúceho sporenia. Keď sme už spomenuli úvery od PSS, skutočne si je z čoho vyberať.

S výhodnými úvermi v PSS môžete:

– kúpiť byt, rodinný dom alebo stavebný pozemok,
– postupne financovať výstavbu rodinného domu,
– rekonštruovať a modernizovať svoje súčasné bývanie,
– vybaviť domácnosť novým zariadením.


Aby ste mohli mať DOMOV už do Vianoc

2511053
Prvá stavebná sporiteľňa, a. s.

Pri väčšej investícii vám odporúčame využiť medziúver zabezpečený nehnuteľnosťou, s úrokovou sadzbou od 1,29 % ročne zafixovanou na 5 rokov. Ak si v PSS sporíte a plánujete rekonštrukciu, ktorá nepresiahne sumu 50 000 €, nemusíte svoju nehnuteľnosť zakladať v prospech tejto banky. Ušetríte tak čas aj peniaze za vybavovanie znaleckého posudku a zápisu do katastra nehnuteľností. Nuž a vynoviť váš príbytok novými elektrospotrebičmi alebo len bytovými doplnkami môžete prostredníctvom úveru na vybavenie domácnosti až do výšky 7 000 € so splatnosťou 8 rokov, ktorý netreba dokladovať bločkami alebo faktúrami. 

Ako vidíte, v PSS má na výber každý a Vianoce môžete stráviť v novom alebo vynovenom domove. Viac informácií o ponuke úverov a sporenia sa dozviete, ak navštívite stránku www.pss.sk alebo zavoláte na telefónne číslo 02/58 55 58 55. Rád vám ich poskytne aj niektorý z tisícky obchodných zástupcov PSS. Ich zoznam nájdete tiež na www.pss.sk


Aby ste mohli mať DOMOV už do Vianoc

2511055
Prvá stavebná sporiteľňa, a. s.

ZDROJ PR článok spoločnosti Prvá stavebná sporiteľňa, a. s.

Kategória: Legislatíva a financovanie
Tagy: stavebné sporenie úvery na bývanie
Zdieľať článok