Radiátory s háčikmi

13. 11. 2019 Zdieľať

Nezvyčajné a priestorovo nenáročné, elegantné radiátory, ktoré sú vhodné nielen do Vašej kúpeľne ale aj kuchyne, chodby, predsiene, ......... Tieto radiátory sa zároveň radia medzi najužšie na trhu. V ponuke sú v mnohých trendy farbách.

Rosendal – toto vykurovacie teleso je vhodné pre vykurovanie centrálne, kombinované alebo elektrické. Je k dostaniu v šírke 115, 266 a 420 mm s výškou 950, 1500 mm. V ponuke je aj horizontálne prevedenie alebo s masívnejšími  rúrkami.


radiátory

radiátory
P.M.H.-Invest & Trade

Kares – Vertikálny sušiak Kares nájde svoje uplatnenie vo všetkých kúpeľniach bez ohľadu na veľkosť alebo rozloženie. Vyberte si iba počet sušiakov Kares a podľa Vašich predstáv ich umiestnite do radu alebo samostatne. Kares je doplnený o dizajnové háčiky, aby bolo možné ľahko zavesiť uteráky. Tento elektrický sušiak je vykurovaný vykurovacím káblom vo vnútri. V ponuke je v rozmeroch – šírka 90,162 mm, a výška 900, 1500 mm.


radiátory

radiátory
P.M.H.-Invest & Trade

Theia – Radiátor Theia je veľmi obľúbený pre svoj vzhľad, ktorý vnesie dotyk elegancie a luxusu do každej kúpeľne. Dômyselne navrhnutá konštrukcia radiátora umožňuje jednoduché zavesenie uterákov zo strany alebo na háčiky, ktoré sú umiestnené na 2 vertikálnych rúrkach. Radiátor má pripojovaciu rozteč 100 mm. Rozmery radiátora sú 500 x 940, 500 x 1540. Možno využiť napojenie na centrálne vykurovanie, kombinovane alebo len na elektriku. Možno vyrobiť aj obrátenú variantu.

Coral – Radiátor Coral nadväzuje na úspešný radiátor Rosendal. Konštrukčne je rosendal veľmi podobný. Vyznačuje sa opäť dômyselným rozložením háčikov pre jednoduché zavesenie uterákov. Vyrába sa vo verzii s troma, štyrmi až šiestimi trubkami s priemerom 26 mm. K dostaniu je v prevedení chróm. Výška radiátora Coral je 1200 mm. Šírka radiátora môže byť 200, 275, 350, 425 mm.


radiátory

radiátory
P.M.H.-Invest & Trade

Darius – hranatá verzia radiátora doplnená aj o hranaté háčiky.

Zdroj: PR článok P.M.H.-Invest & Trade spol. s.r.o.,

info@pmh-co.cz 

Kategória: Aktuality
Tagy: radiátor vykurovanie
Zdieľať článok