Tradícia s jedinečnou vôňou. To sú výrobky ScM

25. 11. 2019 Zdieľať

Slovenský dizajn, tradícia a ručná výroba s vôňou ktorú si naaplikuješ kedy budeš chcieť.

Sme kreativci, ktorých baví navrhovať a vyrábať módne doplnky z prírodných materiálov. Plníme si sen o príšerkách, ktoré nás nestrašia, ale šíria okolo seba podmanivú a jedinečnú vôňu s ktorou sa nestretnete nikde inde. Každý náš produkt je jedinečný a to tým, že každý kus je ručne vyrobený originál a žiaden nie je rovnaký. Vyrábame módne doplnky, ktoré Vás budú sprevádzať svojou vôňou všade kde budete.


módny doplnok

módny doplnok
www.vonavapriserka.sk

Hľadáte módny doplnok, ktorý je niečím výnimočný ako je personalizovaný vzhľad a jedinečná vôňa, s ktorou sa nestretnete nikde inde? Máme pre Vás päť charakteristických postavičiek ShiShi, Jack, Grim, Towie a Snowy, ktoré vyčaria jedinečnosť do príveskov na kľúče, kabelky, tašky, ale aj ako trendové shamballa náramky na ruku. Chcete prevoňať interiér auta porcelánovou ľudovou voňavou ScM fľaštičkou, ktorá uvoľní nevtieravú vôňu vtedy kedy chcete? Po príchode domov vás môže čakať obľúbená príšerka, čertovský Grim alebo zaľúbená ShiShi, vyrobená z čisto prírodných materiálov (drevo), ako interiérový voňavý doplnok do bytu/ domu. Chceš aby vás vaše postavičky sprevádzali na vašich nohách ako úsmevné a hlavne parfumované 🙂 ponožky? 


módny doplnok

módny doplnok
www.vonavapriserka.sk

To nie je všetko, nezabudli sme ani na doplnenie energie s Scented Monster Energy drinkom, aby si okrem energie, doplnil aj potrebné tekutiny. Tento nápoj dostanete od nás zadarmo ako vizitku od nás pre vás v prípade, že nám chcete zavolať, alebo napísať. A my vám ju pošleme. Vsadili sme na čisto Homemade with love výrobky, vyrobené len a len pre vás všetkých, pretože každý výrobok je vyrobený s láskou. Pokiaľ vám už drevená alebo textilná príšerka prestala voňať, nie je problém, svoju obľúbenú vôňu si môžete opäť objednať v praktických aplikátoroch. V prípade, že príšerka nie je parfumovaná, pošlite nám ju a my ju darujeme deťom do detských domovov, ktorým vyčarí úsmev na tvári. Tak nečakajte a vyskúšajte voňavé príšerky, ktoré si každého podmania….  Tím Scented Monster 🙂 

www.vonavapriserka.sk
 
ZDROJ PR článok spoločnosti Note, s.r.o.

Kategória: Doplnky
Tagy: handmade
Zdieľať článok