Elegantné, tiché a hlavne efektívne vykurovanie Vášho domova

25. 11. 2019 Zdieľať

Nový Condens 2300i W značky Bosch má vysokú účinnosť malé rozmery a výhodný pomer cena/výkon. Naviac je extrémne tichý a ekologický.

Kotol je veľmi úsporný, pretože jeho výkon je regulovaný v pomere 1:8. To znamená, že kotol s menovitým výkonom 24 kW je schopný štartovať už od 3 kW a automaticky v spolupráci s regulátorom modulovať svoj výkon podľa potreby až do 24 kW. Pri plynulej zmene výkonu si kotol udrží približne rovnaký stupeň využitia a dosiahne tak až 94% sezónnej energetickej účinnosti. K vysokej prevádzkovej účinnosti prispieva aj vstavané elektronicky riadené a energeticky úsporné obehové čerpadlo. Elektronika kotla, lepšie riadený ventilátor a konštrukcia horáka s vylepšeným výmenníkom zaisťujú dosiahnutie tej najlepšej emisnej triedy NOx 6 pri kotloch tejto kategórie.


plynový kotol

plynový kotol

Nový plynový kotol je vybavený moderným displejom s veľmi jednoduchým a intuitívnym ovládaním, ktoré zvládnete aj bez návodu. Výnimočná konštrukcia kotla starostlivo rieši odhlučnenie a vibrácie a je doplnená zvukovou izoláciou. Vyniká tak veľmi nízkou hladinou hlučnosti. Moderný dizajn a rozmery kotla (š 400 mm / h 300 mm / v 713 mm) umožňujú inštaláciu aj do stiesnených priestorov.


plynový kotol

plynový kotol

Nový rad kotlov Condens 2300 je k dispozícii v kombinovanom prevedení s prietokovou prípravou teplej vody pod označením GC2300iW 22/25 C (s výkonom 22 kW pre vykurovanie, 25 kW pre ohrev teplej vody) a v prevedení pre vykurovanie s možnosťou pripojenia nepriamo ohrievaného zásobníka s označením GC 2300iW 15 P (s výkonom 15 kW) a GC 2300iW 24 P (s výkonom 24 kW).


plynový kotol

plynový kotol

Robert Bosch, spol. s r.o.
Divízia Termotechnika – Junkers Bosch
www.bosch-termotechnika.sk 

Kategória: Aktuality
Tagy: plynový kotol vykurovanie
Zdieľať článok