Hollywood vo vašej izbe

27. 11. 2019 Zdieľať

So smart televízormi Panasonic s bezkonkurenčnou zobrazovacou technológiou OLED sa stanete súčasťou filmovej scény.

OLED je v súčasnej dobe tou najmodernejšou zobrazovacou technológiou, ktorá je absolútne nezávislá od staršej LCD alebo LED technológie vrátane QLED. Z hľadiska kvality obrazu je tým najlepším, čo trh ponúka. OLED je neprekonateľný v dokonalom podaní čiernej, čo ide v ruka v ruke s prirodzenými farbami v rozlíšení 4K Ultra HD a využitím certifikácie HDR10 +. O kvalite Panasonic OLED TV svedčí aj skutočnosť, že sú využívané ako referenčný displej v hollywoodskych štúdiách pri postprodukcii. Ak ste naozajstným filmovým fanúšikom, je pre vás OLED jedinou možnou voľbou, ako si užiť filmový zážitok bez kompromisov a v čo najvernejšej podobe, akú autor zamýšľal.


smart televízor

smart televízor
Panasonic

5 dôvodov, prečo zvoliť Panasonic OLED TV 

• Technológia budúcnosti postavená na úplne novom základe.

•  Milióny samostatne svietiacich a ovládaných organických bodov pre prirodzene realistický obraz v rozlíšení 4K s okamžitou odozvou. 

•  Najvernejšie zobrazenie viac ako miliardy farieb s tou najhlbšou čiernou, akú si viete predstaviť. 

• Podpora vysokého dynamického rozsahu (HDR) aj pokročilá verzia HDR10 +. 

• Inteligentný procesor HCX PRO, ktorý sa stará o bezkonkurenčnú presnosť a detaily obrazu, zdokonalený hollywoodskymi koloristami tak, aby prinášal čo najvernejší obraz zodpovedajúci predstavám filmárov.

Ideme na to „smart“

Takzvaná Smart TV sa stáva štandardom. Čoraz viac používateľov očakáva od televízie nielen pasívne využitie, ale aj možnosť prepojenia televíznej zábavy s neobmedzenými možnosťami internetu. Cez Wi-Fi pripojenie môžete prezerať webové stránky, prehrávať videá z externého úložiska alebo strímovať služby typu Netflix či YouTube. Smart televíziu môžete využiť aj ako audiosystém jednoduchým pripojením napríklad vášho telefónu cez Bluetooth. To všetko vďaka vlastnému operačnému systému My Home Screen. Prostredníctvom služby Alexa alebo Google Assistant môžete televízory Panasonic ovládať aj voľným hlasom.

Pre lepší zážitok z Netflixu

Vďaka dlhodobému partnerstvu spoločnosti Panasonic a Netflix si môžete od tohtoročnej jesene na vybraných modeloch OLED TV púšťať seriály a filmy platformy Netflix v tej najpôvodnejšej forme. Vďaka špeciálnemu tlačidlu a jednoduchému nastaveniu ponuky si vychutnáte farby, dynamický kontrast a skutočný pohyb presne tak, ako to tvorcovia zamýšľali.


smart televízor

smart televízor
Panasonic

Skylink Live TV na televízoroch Panasonic

Novinkou tejto jesene je aj dohoda so spoločnosťou M7 Group, ktorá prevádzkuje platformu Skylink. Jej hybridné aplikácie pre inteligentné televízory budú dostupná na nových modeloch OLED TV od Panasonicu so zabudovaným satelitným tunerom. Prepojenie bežného satelitného vysielania spolu so strímovacími službami prinesie používateľovi množstvo výhod počnúc širokou ponukou programov v HD kvalite cez sedemdňový archív až po možnosť spustenia práve bežiaceho programu od začiatku alebo jeho pozastavenie. Chýbať nebude prístup do videopožičovne filmov a seriálov či rozšírený elektronický sprievodca.

Doprajte si top filmovú kvalitu v pohodlí domova

Pokiaľ si potrpíte na obrazovú kvalitu, technológia OLED je jednoznačnou voľbou. Doprajte si to najlepšie v podobe Panasonic TZ-65GZ2000. Zobrazovací panel OLED s natívnym ultravysokým rozlíšením 4K Ultra HD poskytuje najvernejšie zobrazenie viac ako miliardy farieb vrátane najtemnejšie čiernej, nekonečný kontrast a rekordne rýchlu odozvu. Tú oceníte predovšetkým pri sledovaní rýchlych filmových scén, športových zápasov a pri hraní hier. Okrem dokonalého obrazu vás pohltí aj strhujúci zvuk, o ktorý sa postará Dolby Atmos s podporou formátov HDR vrátane novej generácie HDR10 + a Dolby Vision. Budete sa cítiť ako v kine. Odporúčaná MOC 65¨ modelu je 3 849 EUR.

ZDROJ PR článok 

Kategória: Domáce spotrebiče
Tagy: televízor
Zdieľať článok