Štyri tipy ako premeniť svoj domov na vianočnú rozprávku

13. 12. 2019 Zdieľať

Spôsobov ako vniesť do svojich domovov atmosféru Vianoc je mnoho. Na sviatky pokoja sa môžete naladiť príjemnou hudbou, pečením vianočných koláčov alebo vonnými sviečkami. Nič však nepodčiarkne adventné obdobie tak, ako čarovná zimná výzdoba. IKEA prináša niekoľko tipov ako na to.

Inšpirované rozprávkou

Hovorí sa, že najväčšiu radosť prežívajú počas sviatkov tí najmenší. Prečo ich teda nezapojiť do vianočného dekorovania domácnosti? Možno práve vďaka ich predstavivosti budete mať tú najkúzelnejšiu výzdobu akú ste kedy mali. Tento rok myslela IKEA opäť v prvom rade na tých najmenších. Vianočná kolekcia VINTERFEST je plná trpaslíkov, snehuliakov, domčekov či zvieratiek, ktoré prinesú do vašej domácnosti pocit bezstarostnosti. Navyše, vianočné ozdoby inšpirované rozprávkovým štýlom potešia dieťa, ktoré drieme v každom z nás. Milou a veľmi obľúbenou sviatočnou dekoráciou sú tiež perníkové domčeky. Ak vám v predvianočnom zhone na pečenie medovníkového domčeka nezostáva čas, v IKEA nájdete modelový domček z kolekcie VINTERSAGA, ktorý stačí už len poskladať a ozdobiť, čo s radosťou urobia vaše ratolesti.


vianočné dekorácie,

vianočné dekorácie,
IKEA

S láskou k prírode 

Pre všetkých, ktorí vyznávajú jednoduchý štýl, prináša IKEA inšpiráciu na doplnky vytvorené z prírodných materiálov. Šišky, konáriky, ihličie, imelo, šípky, cezmína to všetko môžete nájsť počas zimnej prechádzky a využiť vo svojom interiéri. V poslednej dobe sa tešia veľkej obľube prírodné závesné dekorácie, ktoré môžete umiestniť nad vianočný stôl. Z konárov si môžete vytvoriť aj vianočný stromček a oživiť tak prázdny kút v miestnosti. Drevo vynikajúco doplnia IKEA závesné papierové dekorácie z kolekcie VINTERFEST. Takáto prírodná výzdoba naplní váš domov pokojom a zároveň je finančne nenáročná. 


vianočné dekorácie,

vianočné dekorácie,
IKEA

Vianoce v bielom šate 

Ak ste fanúšikom minimalizmu a vašej domácnosti vládne biela farba, nebojte sa siahnuť po bielych ozdobách. Jednoliatosť rozbijete pár farebnými akcentmi v podobe farebných gúľ, dekoračných vankúšov, sviečok či črepníkov. Takto budete mať záruku, že vaše Vianoce budú tento rok skutočne biele. Nezabudnite na biele kožušiny, ktoré navodia v bielom priestore pocit pohodlia a tepla domova. Ovčiu kožu LUDDE kúpite v IKEA už za 39,99 € pričom vám vďaka svojej trvanlivosti a odolnosti voči škvrnám vydrží roky.


vianočné dekorácie,

vianočné dekorácie,
IKEA

Hra svetiel 

Nech už siahnete po akýchkoľvek vianočných ozdobách, nezabudnite na dekoratívne osvetlenie. Rozžiari slávnostné chvíle a vykúzli príjemnú hrejivú atmosféru. Vyskúšajte zavesiť ikonické tienidlo STRÅLA v tvare hviezdy zo stropu ako závesnú lampu, napríklad nad stolom alebo do okna. Nebojte sa kombinácie sviečok, svietnikov, či lampášov s umelým LED osvetlením. Večery bývajú v zime dlhé, viac svetla určite oceníte. Milujete vôňu Vianoc? Vďaka vonným sviečkam ju môžete mať po celú zimu. Petra Cenefelsová, Sales Support Specialists IKEA, prezradila, že tento rok sú najpopulárnejšie vonné sviečky v IKEA Sladká vanilka, Červené záhradné ovocie a Muškátový orech. A čo rozvonia tento rok vašu domácnosť? 


vianočné dekorácie,

vianočné dekorácie,
IKEA

Navštívte Obchodný dom IKEA Bratislava a vyberte si výzdobu podľa svojich predstáv. Okrem toho nájdete pod jednou strechou všetko na sviatočné varenie, stolovanie či balenie darčekov. Vianočný sortiment IKEA nakúpite aj prostredníctvom on-line nákupu tu

ZDROJ PR článok spoločnosti IKEA

Kategória: Dekor
Tagy: vianočné dekorácie
Zdieľať článok