Mountfield otvoril novú predajňu v Dunajskej Strede

07. 01. 2020 Zdieľať

Sieť predajných centier Mountfieldu sa rozšíril o ďalšiu modernizovanú predajňu, tentokrát v Dunajskej Strede. Nová predajňa sa nachádza v obchodnej zóne vedľa predajne NAY elektro na ulici Galantská cesta 5693/11 a nahradí pôvodnú predajňu na rovnakej ulici, ktorá už nespĺňala vysoký štandard moderného nakupovania.

Nová predajňa zákazníkom ponúka väčšiu predajnú plochu s lepšou prehľadnosťou ponúkaného sortimentu, kvalitnú interiérovú navigáciu a samoobslužnú časť. Ďalej je interiér doplnený o veľkoformátové interaktívne panely s dotykovou obrazovkou, ktoré fungujú ako komfortný sprievodca kompletným sortimentom. Samozrejmosťou sú väčšie skladové priestory. V predajni je interiérové bazénové centrum, v ktorom je zabudovaný zapustený bazén MERCURY Algarve, luxusná akrylátová vírivá vaňa a mnoho ďalších bazénových a wellness doplnkov a príslušenstva. Predajňa disponuje aj jednoduchým prístupom k servisu s moderne vybavenou prijímacou miestnosťou. 

Celková plocha nového predajného centra je 1485 m2. Nová predajňa disponuje samostatným parkoviskom obchodného centra, navyše má aj samostatné parkovacie miesta priamo pred vchodom a manipulačnú plochu len pre zákazníkov servisu.

„Vybraná lokalita a moderné interiéry novej predajne v Dunajskej Strede prispejú k väčšiemu komfortu zákazníkov pri nakupovaní,“ vysvetľuje generálny riaditeľ spoločnosti Mountfield Michal Pobežal.

Mountfield prevádzkuje celkom 18 predajní na Slovensku a 56 v Českej republike. V priebehu minulého roku boli zmodernizované alebo presťahované do nových priestorov tieto slovenské predajne: Zvolen, Rimavská Sobota, Trenčín. 

www.mountfield.sk 

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok