Februárový Môj dom už v predaji

05. 02. 2019
Zdieľať

Netradičné aj decentné farby, organické aj luxusné materiály, oblé tvary či 3D vzory... Prinášame vám najnovšie trendové inšpirácie na rok 2019, z ktorých si určite vyberiete. V novom Mojom dome však nájdete aj mnoho zaujímavých návštev, chutné recepty či návod, ako si vyrobiť mobilnú lavičku.

Nebude chýbať ani ďalší kúsok nadčasového dizajnu, riešenie interiérového problému od architekta či pravidelný redakčný test – tentoraz vám pomôžeme vybrať čističku vzduchu. V aktuálnom vydaní pripomenieme aj to, na čo nezabudnúť v záhrade a dozviete sa informácie o rôznych stavebných novinkách. Februárový Môj dom nájdete na stánkoch a v hypermarketoch od 4.2.


Februárový Môj dom už v predaji

2339417

Najnovší Môj dom je opäť plný interiérových nápadov, ktorými by bolo škoda neinšpirovať sa. Nemôžu chýbať ani námety na zveľadenie záhrady či rady odborníkov, ktoré vám pomôžu zorientovať sa pri stavbe domu.

V najnovšom Mojom dome nájdete:

Téma mesiaca: 

Trendy na rok 2019 – farby, štýly a materiály, ktoré vás dostanú.


Februárový Môj dom už v predaji

2339393

Rozumné úpravy za rozumnú cenu

Ani obmedzený rozpočet nezabránil majiteľke tohto domu zrealizovať sen o dispozične otvorenom priestore, ktorý by bol ideálny na stretnutia s priateľmi aj na užívanie si domácej pohody.


Februárový Môj dom už v predaji

2339399

Tri namiesto jedného

Malých „štartovacích“ bytov pre mladých je v hlavnom meste žalostný nedostatok. A tak sa architekti z ateliéru GutGut rozhodli pomôcť svojim deťom radikálnym rezom, ktorým rozdelili jeden veľký mezonetový byt na tri malé.


Februárový Môj dom už v predaji

2339401

Schody k novým možnostiam

Keď architekt Philippe Harden plánoval renovovať svoj byt, naskytla sa mu jedinečná šanca zväčšiť ho o miestnosti na podlaží nad ním. Vďaka nápaditému využitiu priestoru a možnosti otvoriť obývačku sa mu podarilo dosiahnuť, že byt vyzerá oveľa väčší, než v skutočnosti je.


Februárový Môj dom už v predaji

2339395

Zrodený z farieb

Zásadným krokom pri renovácii tohto bytu bolo scelenie rozkúskovaného priestoru a jeho nové logické usporiadanie. Zariadenie navrhnuté na mieru a nezvyčajné farby potom vytvorili pôsobivý kontrast k pôvodným prvkom historickej budovy. Neveľký byt dnes vďaka tomu pôsobí príjemne vzdušne a rozhodne mu nemožno uprieť originalitu.


Februárový Môj dom už v predaji

2339397

Jednoduchosť je cesta

I keď je tento dom neodškriepiteľne moderný, nenútene zapadol medzi okolitú vidiecku zástavbu aj do krajiny pod horami. Navyše dokonale pasuje na posledný pozemok v ulici. Domáci pán, skúsený stavbár, preň navrhol jednoduchú konštrukciu – takú, ktorú zvládla rodina zrealizovať svojpomocne, za rozumnú cenu aj za prijateľný čas.


Februárový Môj dom už v predaji

2339403

Sila kontrastu

Kombinácia čiernej a bielej je nesmrteľná klasika, ktorá ma svoje špecifiká. Hodí sa najmä do rozľahlých a dobre osvetlených priestorov s vysokými stropmi, akým je aj tento.


Februárový Môj dom už v predaji

2339405

Rybie šupiny na stenu

Alebo radšej diamanty, vlnky či bubliny? Prípadne triangel či hexagón? Ak tužíte po skutočne originálnom obklade do svojej kuchyne, ale nielen tam, čítajte ďalej. Príbeh rodiny Manikovcov je inšpiratívny rovnako ako interiéry s ich kachličkami.


Februárový Môj dom už v predaji

2339407

Okrasné listnaté stromy v záhrade

Stromy boli súčasťou záhrad od nepamäti. Často išlo o prvé rastliny, ktoré boli pri nových domoch vysadené. V súčasnosti túžba po ich prítomnosti v moderných záhradách opäť silnie. Aké druhy si vybrať a podľa čoho?


Februárový Môj dom už v predaji

2339411

Február v záhrade

Hoci si zima svoje miesto pevne stráži, jar je už blízko. V záhrade kvitnú prvé kry, mnohé sa pýšia aj voňavými kvetmi. Miesta pod týmito drevinami môžu obsadiť koberce kvitnúcich snežienok a energických tavolínov. Stále môžete plánovať, premýšľať a navrhovať, aká bude vaša záhrada v tomto roku.


Februárový Môj dom už v predaji

2339409

Pohodlie s výhľadom

Kopcovitá krajina s malebnými údoliami nie je pre Lotyšsko práve typická. K čarovnému miestu nad riekou Gauja preto pristupovali architekti s o to väčšou úctou a snažili sa maximálne využiť jeho potenciál. Premyslená minimalistická stavba, sklenené steny neobmedzujúce výhľad a priam puristicky interiér dovolili okolitej prírode rozohrať predstavenie, ktoré nikdy neomrzí.


Februárový Môj dom už v predaji

2339413

Do Vianoc vo svojom

Plánujete stavbu domu a radi by ste už tento rok rozsvietili vianočný stromček v novej obývačke?Teoreticky to možné je, ak však ešte nemáte v ruke stavebné povolenie, do Vianoc to pravdepodobne nestihnete. Máte však čas urobiť si reálny plán.


Februárový Môj dom už v predaji

2339415

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia