Keď sú zážitky nadosah alebo ako objaviť výnimočnosť vo vlastnej kúpeľni

24. 02. 2020
Zdieľať

Trh s kúpeľňovým zariadením bohatne a rozširuje sa doslova každým týždňom. Súčasný sortiment ponúka množstvo dizajnových produktov, v ktorých sa snúbi kvalitné prevedenie a aj vyspelá technologická úroveň spŕch. Rastúce požiadavky a súčasné trendy však dokáže v plnej šírke obsiahnuť len zopár výrobcov a značiek.

Ak sa k tomu pridruží požiadavka, aby si klient kvôli lepšiemu zážitku zo sprchovania nemusel vybúrať polovicu kúpeľne, počet vyhovujúcich produktov sa ešte zníži. Stále však medzi ne bude patriť aj rad sprchových systémov GROHE EUPHORIA.



sprchové systémy
www.vivaeshop.sk

Všetko, čo potrebujete

Termostatické sprchové systémy GROHE EUPHORIA sú charakteristické vlastnosťami, ktoré oceníte nielen vďaka jednoduchšej údržbe, ale napríklad aj z pohľadu environmentálnej udržateľnosti. V príťažlivom chrómovom prevedení sa skrýva povrch odolný proti poškriabaniu, sprchové trysky sú zase ošetrené tak, aby sa na nich nehromadil vodný kameň.

Systém EUPHORIA disponuje dvoma sprchovými hlavicami, medzi ručnou a hlavovou sprchou prepínate valcovitým ovládacím komponentom. Ten umožňuje aj veľmi presné nastavenie teploty vody a poskytuje ochranu proti obareniu vďaka bezpečnostnému prvku, ktorý primárne blokuje zvyšovanie teploty vody nad 38 °C.

Ručnú sprchu je možné prepnúť do niekoľkých prúdových úrovní – zaujímavou je napríklad revitalizačná masážna sprcha, alebo sprcha s režimom šetrenia vodou Smart Rain Spray. Aj v tomto ohľade sa prejavuje idea šetrnosti k životnému prostrediu, ktorú GROHE pri svojich výrobkoch všeobecne uplatňuje.



sprchové systémy
www.vivaeshop.sk

Tri možnosti, výber je na vás

Rad GROHE EUPHORIA uvádza na trh tri varianty sprchových systémov, ktoré sú v ponuke odstupňované podľa veľkosti priemeru hlavovej sprchy – 180, 210 a 310 – milimetrová hlavica. Tieto sprchové systémy vďaka ich univerzálnosti a príjemnému vzhľadu sadnú do každej kúpeľne a ich inštaláciu zvládne aj bežný domáci majster, keďže výrobky sú od výroby pripravené na okamžitú montáž. Tá by vám podľa výrobcu nemala zabrať viac ako 60 minút času. Načo čakať, keď úplne nový a intenzívnejší zážitok zo sprchovania môžete mať doma takmer okamžite?



sprchové systémy
www.vivaeshop.sk

​Produktový rad GROHE EUPHORIA aktuálne nájdete na stránkach predajcu VIVA s atraktívnymi zľavami. Pre viac informácii navštívte www.vivaeshop.sk.

ZDROJ: PR článok spoločnosti ViVa – Marek Vágai

Kategória: Kúpeľňa, WC
Zdieľať článok

Diskusia