Marcový Môj dom už v predaji

04. 03. 2019
Zdieľať

Súťaž o najkrajší interiér na tento rok má víťazov a my vám v novom Mojom dome prinášame inšpirácie, ako bývať v ich štýle. Nájdete v ňom aj mnoho zaujímavých návštev, chutné recepty či návod, ako si vyrobiť batikové závesy s výzorom oblohy. Nebude chýbať ani ďalší kúsok nadčasového dizajnu, riešenie interiérového problému od architekta či pravidelný redakčný test – tentoraz vám pomôžeme vybrať bezvreckový vysávač. V aktuálnom vydaní pripomenieme aj to, na čo nezabudnúť v záhrade a dozviete sa informácie o rôznych stavebných novinkách. Marcový Môj dom nájdete na stánkoch a v hypermarketoch od 1.3.

Najnovší Môj dom je opäť plný interiérových nápadov, ktorými by bolo škoda neinšpirovať sa. Nemôžu chýbať ani námety na zveľadenie záhrady či rady odborníkov, ktoré vám pomôžu zorientovať sa pri stavbe domu.


Marcový Môj dom už v predaji

2355541

V najnovšom Mojom dome nájdete:

Téma mesiaca: 

V štýle najkrajších interiérov


Marcový Môj dom už v predaji

2355663

Ladne a autenticky

Keď som po kamennom schodisku vystúpila do jedného z bytov vo vinohradskom činžiaku z počiatku 20. storočia, zhlboka som vydýchla. Samozrejme, dali mi trochu zabrať schody, ale hlavne ma očaril interiér, ktorý nenavrhol architekt, ale módna návrhárka.


Marcový Môj dom už v predaji

2355667

Byt s festivalovou atmosférou

Interiér tohto londýnskeho bytu je inšpirovaný jedným z najúspešnejších hudobných festivalov, ktorý sa každú jar koná v slnečnej Kalifornii. Podobne ako americká Coachella je uvoľnený, zábavný a trendový.


Marcový Môj dom už v predaji

2355669

Tatranský originál

Cieľom rekonštrukcie tohto bytu bolo vytvoriť moderný a útulný priestor s industriálnym dotykom, ktorý by odkazoval na technické pamiatky Tatier. To sa jednoznačne podarilo.


Marcový Môj dom už v predaji

2355665

Dierkovaný minimalizmus

Neveľký priestor s úžasným výhľadom na veľkomesto je zariadený v jednoduchom a mladistvom štýle. Minimalistický byt v príjemných farebných tónoch spestrili dve architektky originálnym prvkom. Perforovanými stenami vniesli do interiéru žiadanú štruktúru i dávku hravosti.


Marcový Môj dom už v predaji

2355671

Zo starého domu parádny loft

Z pôvodného rodinného domu zo 70. rokov minulého storočia ostali po rekonštrukcii v podstate len obvodové múry. Medzi ne vsadil architekt celkom novú loftovú dispozíciu s nezvyčajnou svetlou výškou a pôsobivým interiérom v industriálnom štýle.


Marcový Môj dom už v predaji

2355673

Spätý s prírodou

Tento moderný a vzdušný chalet poskytuje víkendové útočisko mladej aktívnej rodine, navyše precízne rešpektuje prostredie, v ktorom sa nachádza.


Marcový Môj dom už v predaji

2355675

Biela krása v objatí dreva

Vysokolesklá biela kuchynská linka v kontraste so všadeprítomným surovým drevom vyzerá naozaj výnimočne a upriamuje na seba všetky pohľady. Okrem pôsobivého dizajnu sa však vyznačuje aj maximálnou funkčnosťou a kvalitou vyhotovenia.


Marcový Môj dom už v predaji

2355681

Jarné upratovanie

Chcete sa konečne pustiť do veľkého upratovania a neviete, odkiaľ začať? Aj pri upratovaní to chce len systém, dobrú organizáciu a tiež ochotu niečo darovať alebo vyhodiť. Poradíme vám aj jednoduché recepty na ekologické čistenie a na čo všetko nezabudnúť.


Marcový Môj dom už v predaji

2355677

10 najkrajších stromov, ktoré vytvárajú tieň

Túžite po strome, ktorý vám počas leta poskytne blahodarný tieň a zároveň i vynikne svojím zjavom? Pozrite sa s nami bližšie na desať najkrajších kultivarov, z ktorých mnohé možno umiestniť i do menších či stredne veľkých záhrad.


Marcový Môj dom už v predaji

2355679

Marec v záhrade

Rozkvitajú skoré cibuľoviny i čemerice. V záhradníctvach sa už objavujú prvé kvitnúce trvalky, môžete si nimi vysadiť prázdne hrantíky a črepníky. Nezabudnite ani na kúpu dvojročiek. Ak ich teraz vysadíte, neskôr na jar budú prekrásne zakvitnuté.


Marcový Môj dom už v predaji

2355683

Medzi stromami

Za vysnívaným pokojom a životom v objatí prírody sa nemusíte nevyhnutne sťahovať na dedinu. Občas sa dá oboje nájsť priamo v centre mesta.


Marcový Môj dom už v predaji

2355689

Pravidlá dnešného murovania

Ak sa našinec rozhodne stavať, väčšinou je to murovaný dom. Nie však len preto, že sme trochu konzervatívni a v takýchto domoch máme pocit väčšej stability. Murovanie má totiž všetky prednosti tradičnej technológie – je to známy, jednoduchý a pochopiteľný systém, ktorý je vhodný aj na svojpomocnú výstavbu. I keď princíp ostáva rovnaký, dnešné murovanie sa od toho tradičného predsa len trochu líši.


Marcový Môj dom už v predaji

2355691

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia