Kúpeľňa, WC

Sprievodca svetom moderných kúpeľní, WC a sanity. Monitor trendov zo svetových veľtrhov, najnovšie dizajnové kúsky, tipy na štýlový kúpeľňový nábytok.

Odstraňovanie plesne v kúpeľni pomocou prípravku a špongie.
Kúpeľňa, WC

Čím vyčistiť pleseň v kúpeľni? 4 tipy na jednoduché prípravky, ktoré si namiešate aj doma

Neželaný hosť, ktorý navštívil už azda každú domácnosť. Pleseň zdobí nielen steny a časti v okolí okien, ale tiež kúpeľňu. Jednoducho miesta, kde je vyššia vlhkosť, slabšie odvetrávanie či nevhodná starostlivosť. Nech už sa vyskytla z akéhokoľvek dôvodu, treba sa naučiť s ňou  účinne bojovať.

Dohneda ladená kúpeľňa s bielou vaňou uprostred.
Kúpeľňa, WC

Prekvapenie roka 2024! Trendy, ktoré boli v kúpeľniach označované za škaredé, sa vracajú ako veľký hit!

Farby v kúpeľniach prešli dlhú cestu od sterilnej bielej až po inšpirácie odtieňmi (a tiež vzormi), ktoré zvyčajne v kúpeľni neočakávame. Pozitívnou zmenou ich v dizajne je osobný prístup. Dajte vašej hygienickej miestnosti punc jedinečnosti s farbami, ktoré interiéroví dizajnéri ešte nedávno považovali za nepekné či do kúpeľní nevhodné.

Moderná kúpeľňa s vaňou, umvadlom a sprchovacím kútom.
Kúpeľňa, WC

Je lepšia vaňa alebo sprchovací kút? Týchto 8 faktorov vám môže pomôcť pri rozhodovaní

Kritériá na zariadenie kúpeľne vaňou alebo sprchovacím kútom môžu byť rozličné. Závisia jednak od životného štýlu, potrieb jednotlivých členov rodiny, no predovšetkým od možností samotného priestoru. Obe z možností majú svojské výhody, ale aj nevýhody. Spísali sme 8 faktorov, vďaka ktorým si môžete porovnať obidve riešenia. A máme tip aj pre nerozhodných.

Časť kúpeľne s umývadlom na skrinke, toaletou a okrúhlym podsvieteným zrkadlom.
Kúpeľňa, WC

Kúpeľňový dizajn: Ideálne zrkadlo pre váš osobný štýl

Výber zrkadla, vrátane jeho tvaru, veľkosti a funkcií môže výrazne ovplyvniť vzhľad a funkčnosť kúpeľne. Zvoľte si zrkadlo, ktoré nielen ozdobí vašu kúpeľňu, ale odzrkadlí aj váš jedinečný vkus a štýl.

Detail na sprchový žľab Geberit
Kúpeľňa, WC

Nový sprchový žľab Geberit CleanLine50: Úzky a funkčný

Geberit CleanLine50 je doposiaľ najužší sprchový žľab od spoločnosti Geberit. Za svoj dômyselný dizajn získal ocenenie Red Dot Award 2023 a cenu za inováciu Design Plus na nemeckom veľtrhu sanitárnej techniky ISH.

Moderná kúpeľňa s lamelovým obkladom a čiernym nábytkom.
Kúpeľňa, WC

Čierna farba – trend zo sveta kúpeľní

Čierna farba v kúpeľniach sa stáva čoraz populárnejším trendom medzi milovníkmi dizajnu a moderných interiérov. Existuje veľa spôsobov, ako túto farbu dostať do kúpeľne a na trhu nájdeme mnoho výrobkov v tejto farbe, ktoré sú nielen esteticky zaujímavé, ale aj jednoduché na údržbu.

Moderne zariadená kúpeľňa s umývadlom a toaletou.
Kúpeľňa, WC

Jedinečné spojenie dizajnu a technológie

Inovovaný sanitárny modul Geberit Monolith Plus prináša okrem pôsobivého nadčasového dizajnu množstvo praktických funkcií, ktoré zvyšujú komfort v kúpeľni.

Produkty Kaldewei.
Kúpeľňa, WC

Avocado Dreams: Nové trendové kúsky z kolekcie Kaldewei od dizajnérky Bethan Laury Wood

So svojím konceptom „Avocado Dreams“ prepožičala Bethan Laura Wood úplne nový vzhľad hneď štyrom ikonickým kľúčovým produktom Kaldewei. Už na prvý pohľad upúta pozornosť nezameniteľný rukopis tejto britskej dizajnérky.

Moderná kúpeľa so sprchovacím kútom  Divera.
Kúpeľňa, WC

Inovatívne riešenia pre moderné bývanie: sprchové zásteny DIVERA

Vďaka viac ako 20 rokom skúseností v tomto odvetví si spoločnosť SanSwiss získala povesť spoľahlivého a kreatívneho výrobcu sprchových kútov. Ich filozofia je založená na inováciách, kvalite a pozornosti venovanej detailom. Za týmito základnými hodnotami sa skrýva portfólio výrobkov, ktoré menia životný štandard.

Kúpeľňa s umývadlom na stene, podsvieteným obdĺžnikovým zrkadlom a vaňou pri stene s nikou, slúžiacou ako polička.
Kúpeľňa, WC

Kúpeľňový nábytok CIRASA

Táto séria kúpeľňového nábytku ponúka zásuvkové skrinky s 2 typmi tenkých keramických umývadiel PIEDRA a PRACTICO. Umývadlá PRACTICO ponúkajú hĺbku iba 40 cm, sú preto vhodné do menších kúpeľní.