Doplnky

Nápady a tipy na skrášlenie vášho domova s bytovými doplnkami od svetových dizajnérov, starožitnými kúskami, či originálnymi hand-made drobnosťami.

Muž a žena v osvetlenej obývačke.
Doplnky

Zvýšte svoje pohodu so SUN@HOME svietidlami a svetelnými zdrojmi od spoločnosti LEDVANCE: Podpora zdravia a lepšej nálady

V dnešnom uponáhľanom svete je dôležitejšie ako kedykoľvek predtým mať možnosť vytvoriť si príjemné a zdravé prostredie vo svojej vlastnej domácnosti. S novou sériou SUN@HOME svietidiel a svetelných zdrojov od spoločnosti LEDVANCE môžete jednoducho a efektívne zvýšiť kvalitu vášho života prostredníctvom špeciálnej technológie osvetlenia zameranej na človeka  (HCL).

DIY olejová lampa zo závaraniného pohára a nádob
Doplnky

Vyrobte si vlastnú olejovú lampu

Čo môže byť krajšie, ako si počas teplého večera pohodlne sadnúť na terasu a obdivovať západ slnka. Sviečky, lampáše či solárne svetielka sú to pravé, aby ste mali skvelú atmosféru, keď sa zotmie.

Expresívny vypínač svetla basic55 od ABB
Doplnky

Dokonalý farebný koncept pre každú domácnosť

Radi by ste osviežili svoje bývanie? Štýlovo, no napriek tomu s puncom individuality odzrkadľujúcim vašu osobnosť? Najlepšie to pôjde detailmi. Ešte lepšie, cenovo dostupnými. Takými, akým je aj expresívny vypínač svetla basic55® od ABB. Klasika v modernom šate, aktuálnych farebných trendoch a bohatej výbave výrobkov.

DIY kvetináč v boho štýle na terasu alebo balkón
Doplnky

DIY: Kvetináč na terasu v boho štýle

Leto je pomaly na konci, ale to neznamená, že si nemôžete vyzdobiť exteriér svojho domova. Stále je čas upraviť svoj balkón alebo terasu tak, aby ste tam mohli čo najpríjemnejšie tráviť nielen zvyšok slnečných dní, ale aj babie leto. A čo by to bol za balkón či terasu bez rastlín a svetielok?

Ako si vyrobiť letný námornícky veniec na dvere
Doplnky

Ako si vyrobiť veniec na dvere, ktorý vám bude pripomínať dovolenku pri mori

Keďže je leto v plnom prúde, naše myšlienky i kroky častejšie smerujú k moru. Čo tak si vyrobiť vlastný ,,dovolenkový“ veniec, ktorý vám morskú atmosféru v interiéri vyčarí raz-dva? Na jeho výrobu môžete dokonca použiť mušle, ktoré si z dovolenky prinesiete domov.

DIY nástenná polica z obrazových rámov
Doplnky

DIY: Nástenná polica z obrazových rámov

Skladujete doma množstvo kníh alebo zbierku časopisov, ktoré nemáte kam odložiť pre nedostatok miesta? Máme pre vás riešenie! Inšpirujte sa naším postupom.

Obraz Bratislavský hrad, stôl
Doplnky

Kúsok Slovenska u vás doma: Obrazy, ktoré vás chytia za srdce

Slovenská firma drevko predstavila unikátne obrazy na stenu, prostredníctvom ktorých môžete každý deň obdivovať krásu našich malebných dolín, impozantných vrchov či historických pamiatok. Pozrite sa na dekorácie, ktoré domov nielen skrášlia, ale vnesú do neho aj štipku krásy Slovenska.

sedačka s chlpatými vankúšmi
Doplnky

Vankúše na sedačke: Koľko ich použiť, aby ste zmenili interiér, ušetrili a vyhli sa gýču?

Výhoda dekoračných vankúšov tkvie v ich variabilnosti. Dajú sa kedykoľvek pridať, odobrať alebo vymeniť. Pomáhajú tak rýchlo a lacno meniť vzhľad interiéru. Ak si kladiete otázku, koľko dekoračných vankúšov na pohovke je optimum, neexistuje jednoznačné pravidlo. Dizajnéri však radia toto...

biela váza na čiernej komode, obraz, suché rastliny
Doplnky

DIY: Bublinková “bubble” váza

Hovorí sa, že váz nie je nikdy dosť. Ak túžite po originálnom kúsku, vyrobte si svoj vlastný! S našim DIY postupom to dokážete.

Gumball kreslo
Doplnky

Dovolenková atmosféra na terase

Jarno-letná sezóna je v plnom rozkvete a to znamená dobré správy pre všetkých majiteľov balkónov a terás: čoraz viac času možno tráviť práve v týchto našich oázach pokoja. Nezáleží na tom, či bývate uprostred betónovej džungle alebo si, naopak, máte možnosť vychutnávať lesné výhľady. Miesto na oddych si vytvoríte na ktoromkoľvek balkóne alebo terase.