Aktuality

Aktuálne informácie pre všetkých, ktorých zaujíma stavba a bývanie, exteriérový a interiérový dizajn, záhrada a záhradná architektúra.

Obrázok bezdrôtových slúchadiel v čiernom a bielom vyhotovení.
Súťaže

Súťaž o bezdrôtové slúchadlá Orava Livebass Mini sa skončila. Pozrite si mená výhercov

Hudba, podcasty či audioknihy – to všetko môžete počúvať, kamkoľvek sa pohnete, vďaka šikovným bluetooth slúchadlám. Či už cestujete MHD, kráčate pešo, cvičíte alebo bežíte svoj ďalší kilometer.

Drevostavba roka 2023
Súťaže

Drevostavba roka 2023: Podporte svojho favorita a súťažte s nami o zaujímavé ceny!

Zapojte sa už po jedenásty raz do hlasovania súťaže o Drevostavbu roka, do ktorej nominovali členské spoločnosti ZSD SR svoje realizácie za rok 2023. Každý, kto sa zapojí do internetového hlasovania, bude zaradený do žrebovania o hodnotné ceny.

Vizualizácia kombinovanej práčky so sušičkou Siemens.
Aktuality

Nová kombinovaná práčka so sušičkou Siemens iQ700 pre dokonalú starostlivosť o bielizeň.

Novým modelom práčky so sušičkou reaguje značka Siemens na pokračujúci trend urbanizácie a mobility. Tento priestorovo úsporný spotrebič totiž kombinuje plnohodnotnú práčku s kapacitou až 10,5 kg a plnohodnotnú sušičku s kapacitou až 6 kg bielizne. Prací prostriedok sa dávkuje automaticky a presne a vďaka modernému dizajnu a nízkej hlučnosti môžete tento spotrebič umiestniť i do obytného priestoru.

MD titulka 04/2024
Aktuality

Aprílové vydanie Môj dom – až na 160 stranách!

Tri krásne byty, ktoré musíte vidieť, jedlá záhrada podľa Ferdinada Lefflera, tapetovací manuál a omnoho viac na 160 stranách!

Súťaž Hora cementu
Súťaže

Stačí odpovedať na jednoduchú otázku a môžete vyhrať horu cementu!

Považská cementáreň, a. s., Ladce a vydavateľstvo JAGA pre vás pripravili atraktívnu súťaž o horu cementu.

Tepelné čerpadlá Vaillant.
Aktuality

Oslavujú 150 rokov. Pozrite si ich riešenia pre novostavby i obnovy

Ekologickejší a udržateľnejší životný štýl – presne o to sa kedysi usiloval Johann Vaillant. Ide o zakladateľa značky Vaillant, ktorá oslavuje 150. výročie pod heslom „Budúcnosť vykurovania“. Je lídrom v oblasti zelených technológií a podieľa sa na formovaní trendov vo vykurovaní.

Grafika wifi router bez zosilňovača a s ním.
Aktuality

Slabá wifi v spálni? Pomôžte si šikovnými zariadeniami na jej zosilnenie

Bezdrôtová wifi sieť má svoje nesporné výhody, no niekedy stačí nesprávne umiestnenie routera a signál vo vašom dome či byte pokrivkáva. Ako teda dosiahnuť, aby bol váš domáci wifi signál čo najrýchlejší, najstabilnejší a pokrýval celú domácnosť?

Časopis Môj dom 2 - 3/2024
Aktuality

Marcové vydanie Môj dom prinesie malé byty v rôznych štýloch i ženský mini byt z Paríža

V prvom jarnom vydaní časopisu Môj dom objavíte najnovšie trendy pre váš domov. Od farebných inšpirácií a dizajnových tipov až po praktické rady do záhrady a inteligentné technológie. Prinášame vám všetko, čo potrebujete vedieť, aby ste si vytvorili dokonalý domov – po dizajnovej i funkčnej stránke. Inšpirujte sa radami od dizajnérov, architektov a odborníkov na bývanie.

PODCAST môjdom
Aktuality

Kedy sa môžeme nasťahovať do novostavby rodinného domu? To objasňuje najnovšia epizóda podcastu môjdom

Pätnásta epizóda podcastu môjdom pomyselne ukončuje stavbu rodinného domu a je praktickým sprievodcom pri podaní žiadosti o vydanie koladuačného rozhodnutia. Dozviete sa v nej toho však oveľa viac.

Žena v osuške sedi na vani a púšťa vodu.
Aktuality

5 znakov vysokej vlhkosti v byte

Vlhkosť sa do domácnosti vkráda postupne a nenápadne. Viete, ako včas rozpoznať a aktívne zabrániť jej šíreniu?