Kuchyňa s dubovým drevom, v ktorej sa spája moderné s tradičným

19. 03. 2014 Zdieľať

Predstavte si niečo unikátne, jedinečné, originálne. Predstavte si to vo svojej kuchyni. Máte? Presne tieto atribúty spĺňa kuchyňa Sykora Dub Starý. Dedičstvo prarodičov spútané najmodernejšími technológiami.

Niekedy nestačí iba ísť dopredu. Je dôležité aj niesť so sebou všetko to, čo odolalo pôsobeniu času a má neopísateľnú hodnotu. Dizajnéri Sykora uchovali spomienky na predchádzajúce generácie v 150 rokov starých dubových trámoch, ktoré implementovali do svojej novinky sezóny 2014. Zoznámte sa s kuchyňou Dub Starý.

Kuchyňa je miestom, kde prežívajú rodinné rituály, kde je stále priestor pre tradície, čas sa tu na chvíľu zastaví a hodnoty majú svoju váhu. Mala by napĺňať vaše predstavy o tomto vzácnom priestore a byť jedinečná, rovnako ako je vaša rodina. Dizajnéri Sykora tieto fakty uchopili a vytvorili líniu Dub Starý. Na každú jednu kuchyňu sa používajú unikátne staré trámy zakúpené priamo pre konkrétnu zákazku. Vaša kuchyňa tak bude úplne iná, ako všetky ostatné. Ako odtlačok prsta. 

Na vidiek aj do loftu

V kuchyni Dub Starý sa spája moderné s tradičným. Punc starých drevených trámov narezaných na pláty zvýrazňuje matný lak. V kombinácií s čiernou a leskom nerezových spotrebičov vytvára zaujímavú súhru starého s novým. Dub Starý sa preto hodí do tradičných vidieckych kuchýň, no je aj ozdobou veľkomesta. Jej elegancia očarí tiež majiteľov loftových bytov a stane sa vašou neoddeliteľnou súčasťou. 


Kuchyňa s dubovým drevom, v ktorej sa spája moderné s tradičným

1315829
DOMOSS TECHNIKA, a.s.

Technológie budúcnosti 

Táto kuchyňa nie je len potešenie pre estétov. Dokonalosť sa ukrýva aj v jej funkčnosti. Priestranné skrinky na potraviny ponúkajú dostatok miesta, pre vaše kulinárske poklady. Výsuvná rohová skriňa so systémom Lemans dokáže využiť na maximum ponúkaný potenciál vašej kuchyne. Ak milujete varenie, Dub Starý si zamilujete podobne. Dostatok miesta a všetko potrebné pre varenie, pečenie, umývanie ale aj voľné chvíle pri hrnčeku voňavej kávy budú čakať len a len na vás. Presne podľa svojich predstáv a s najnovšími spotrebičmi, aké súčasný trh ponúka.

Dve rúry v jednej  

Jedným z nich je rúra Hotpoint OpenSpace Luce. Dual Flow System zaručuje rovnomernú cirkuláciu teplého vzduchu a udržiava dvierka takmer studené. To však nie je všetko. Hlavnú úlohu hrá možnosť rozdelenia rúry na dve samostatné časti. V jednej môžete piecť ryby, v druhej pripravovať dezert, chute sa nepomiešajú a vy šetríte miesto aj čas. 


Kuchyňa s dubovým drevom, v ktorej sa spája moderné s tradičným

1314515
DOMOSS TECHNIKA, a.s.

Hotpoint je navyše ekologický. Pomocou izolačného rozdeľovača môžete rúru predeliť na dve časti a využiť iba jednu. Elegantná dizajnová rúra je spracovaná v kombinácií nerezu a skla a vybavená LED osvetlením, ktoré zlepšuje viditeľnosť v rúre a vy tak pokrm skontrolujete bez toho, aby ste museli otvárať dvierka. Dotykové ovládanie je samozrejmosť.

Pri zachovaní vonkajších rozmerov má rúra až o 32% väčší objem ako jej konkurencia. Dvierka sú z vnútornej strany celosklenené, čím sa značne zjednodušila údržba rúry. Samozrejmosťou je aj funkcia samočistenia – pyrolízou. Užívajte si špičkové technológie s Hotpoint OpenSpace.

Sykora Dub Starý je kuchyňa pre skutočných fajnšmekrov, ktorí dokážu oceniť hodnotu originality. Kuchyňa je na celý život. Zverte ju preto do rúk odborníkom. Spoľahnite sa na prvotriednu kvalitu, skúsených návrhárov a cit, vďaka ktorému pretavia vaše predstavy do značkovej reality a s full-servisom od návrhu až po realizáciu. 

Viac informácií nájdete na www.domosskuchyne.sk

Kategória: Kuchyňa, jedáleň
Tagy: domoss kuchyňa
Zdieľať článok