Mestské bývanie s vôňou vidieka

28. 03. 2011 Zdieľať

Radi by ste bývali na vidieku, ale nechcete sa vzdať výhod hlavného mesta? Cestovanie z prímestských satelitov je pre vás a vaše deti namáhavé a oberá vás o čas? Vyriešiť túto dilemu nie je jednoduché, ale nie nemožné. Aj v Bratislave sa ešte nájdu miesta, kde je dokonale skombinované pohodlie bývania v meste s príjemným prostredím vidieckej prírody.

— Advertorial —

Prestížna lokalita, dokonalá harmónia s prostredím plným zelene a k tomu pekný výhľad na Bratislavu, lužné lesy a na Rakúsko. To všetko sú atribúty, ktoré uvíta väčšina z tých, ktorí hľadajú nové bývanie v hlavnom meste. Ak ste jedným z nich, nevynechajte pri svojom výbere Rezidenciu Grunty, ktorá len nedávno vyrástla v mestskej časti Karlova Ves nad bratislavským Líščím údolím. Vyznačuje sa unikátnou kombináciou mestského štýlu so všetkými výhodami typickými pre bývanie na vidieku. Päť mestských víl a štyri bytové domy architekt citlivo vsadil do okolitého prírodného prostredia.  Dominantnými architektonickými prvkami sú nad sebou radené ustupujúce terasy. Dispozičné riešenie bytov, použité materiály a technológie zodpovedajú najnovším trendom bývania. Nechýbajú bezbariérové vstupy s výťahmi priamo z garáží, automaticky otvárané garážové brány či bezpečnostné vstupné dvere.

Ako uviedla predsedníčka predstavenstva Realitnej spoločnosti Slovenskej sporiteľne Andrea Trégerová, bývanie v Rezidencii Grunty je ideálne pre rodiny, ktoré chcú bývať v modernom, kvalitnom byte a mať blízko do centra mesta aj do prírody. Určené je tiež pre úspešných, ktorí hľadajú bývanie primerané ich postaveniu.

V súčasnosti sa dajú získať neštandardné slnečné byty na Gruntoch za výhodný úver zo Slovenskej sporiteľne s úrokom už od 3,5 % ročne, ktorý banka momentálne poskytuje navyše bez poplatkov. Ďalším bonusom je jedno  garážové státie len za 1 euro. Historicky sú to najlepšie podmienky na získanie nového bývania v tejto lokalite.

www.grunty.sk

Kategória: Bývanie
Zdieľať článok