Príďte a presvedčte sa, že aj muži to dokážu!

29. 04. 2010
Zdieľať

Akcia IKEA Muži to dokážu tiež sa na novej kuchynskej webstránke sa úspešne skončila. Desať šťastných párov dostane pozvánku do obchodného domu IKEA na špeciálnu Show o varení, počas ktorej sa muži naučia, ako si vybrať najpraktickejšie kuchynské doplnky na uľahčenie varenia.


Príďte a presvedčte sa, že aj muži to dokážu!

259834
IKEA

IKEA vybrala z prekvapujúco veľkého počtu prihlášok desať šťastných mužov, ktorých zoznam bude čoskoro zverejnený na www.IKEA.sk/kuchynasnov. Show bude samozrejme prístupná aj divákom. Ak si budete chcieť vyraziť na víkendové rande, 8. mája stačí zájsť do obchodného domu IKEA a uvidíte mužov, ako sami  pripravujú chutné, pôvodné švédske trojchodové menu. Možno vás to inšpiruje na zmenu výzoru vašej kuchyne, nehovoriac o tom, že váš partner bude isto ohromený schopnosťami súťažiacich.


Príďte a presvedčte sa, že aj muži to dokážu!

259833
IKEA

Privítať ráno miskou džemu, ovocia, omelety a horúcej šálky kávy, ktorú pripravil váš muž, nemusí byť iba scéna z filmu. IKEA uľahčuje prácu v kuchyni napríklad aj dôsledne navrhnutými sériami kuchynského riadu IKEA 365+. Varenie s nimi bude zábavné a ľahké. Navyše, tieto hrnce a panvice môžu byť použité na akejkoľvek varnej doske, od elektrickej až po indukčnú. Môžete rovnako skrátiť čas varenia, pretože hrnce a panvice na omáčky zo série IKEA 365+ majú pokrievku z nehrdzavejúcej ocele. Tá odráža teplo späť do hrnca. Starosti si nemusíte robiť ani s umývaním riadu, keďže tri vrstvy, dve z nehrdzavejúcej ocele, medzi ktorými je hliníková vrstva, zabraňujú pripáleniu jedál. Viac nápadov, ako urobiť vašu kuchyňu funkčnú, nájdete na www.IKEA.sk/kuchynasnov.

Ak ste sa rozhodli, že si začnete plniť sny o kuchyni, IKEA vám rada pomôže. Za každých 400 Eur, ktoré miniete na nákup kuchyne v IKEA, dostanete poukážku v hodnote 40 Eur na ďalší nákup. A to je perfektná príležitosť vybrať si zo širokej ponuky výrobkov IKEA 365+. Každý výrobok z tejto série je vyrobený tak, aby zniesol hrubé zaobchádzanie a je vhodný na akúkoľvek príležitosť.

Nezabudnite, Deň matiek sa blíži. Potešte i vy svoju mamu niektorým z výrobkov  z obchodného domu IKEA.

Kategória: Bývanie Kuchyňa, jedáleň
Tagy: Ikea
Zdieľať článok

Diskusia