Srdce domova: Kuchyňa

12. 04. 2010
Zdieľať

Nemusíte robiť prieskum, aby ste zistili, že srdcom každej domácnosti je kuchyňa. Väčšinou sa v nej rodina stretáva pred alebo po raňajkách, pri obede, či počas večere. Aj na večierkoch nájdete hostí živo diskutovať práve v kuchyni. S novou kuchynskou webovou stránkou IKEA www.IKEA.sk/kuchynasnov môžete začať snívať o tom, ako by vaša kuchyňa snov mala vyzerať.

— Komerčná prezentácia spoločnosti IKEA —

Podľa skúseností IKEA majú ľudia tendencie vynovovať alebo vymieňať kuchyne hlavne počas jari. Nedávny prieskum  medzi členmi klubu IKEA Family ukázal, že ľudia nevedia, ako s návrhom kuchyne začať. Až 28 % ľudí by začalo s plánovaním kuchyne bez toho, aby si miestnosť najskôr zmerali. Môžete však ušetriť kopu času, o výdavkoch nehovoriac, ak si dokážete vybrať, objednať a nechať všetko doviesť na jedenkrát. Jediné, čo k tomu potrebujete, je poriadne si naplánovať jednotlivé kroky. A to sa vám rýchlo a ľahko podarí s kuchynským plánovacím programom IKEA. Ten vás krok za krokom prevedie celým procesom plánovania.

Na stránke www.IKEA.sk/kuchynasnov môžete navrhovanie kuchyne spojiť so zábavou. Zapojte sa do 21. apríla do hry s Vaším vlastným návrhom kuchyne. Ten najlepší bude odmenený. Výherca získa navrhnutú kuchyňu snov až do výšky 3500 EUR.  Navyše, IKEA bude vyhodnocovať návrhy kuchýň každý týždeň a tri najlepšie odmení sadou hrncov IKEA 365+.

Hoci je kuchyňa už tradične považovaná za kráľovstvo ženy, IKEA chce dokázať, že aj muži vedia variť a že v tej správnej kuchyni je to navyše aj zábava. Prihláste svojho partnera do súťaže, v ktorej môže ukázať svojim milovaným, že dokáže pripraviť skvelú večeru. Nenechajte si túto možnosť ujsť. Kliknita na: www.IKEA.sk/kuchynasnov.

Kategória: Bývanie Kuchyňa, jedáleň
Tagy: Ikea
Zdieľať článok

Diskusia