Aby cestoviny dostali krídla

Aby cestoviny dostali krídla

24. 02. 2012
Zdieľať

Namiesto miešania v hrnci alebo na tanieri môžete teraz cestoviny „prehadzovať“ v špeciálnej, zošikmenej panvici Presto.

 

Dizajnéri spoločnosti Tescoma ju navrhli pod profesionálnym dohľadom talianskeho majstra kuchára Emanuele Ridiho tak, aby dodala cestovinám, kúskom mäsa či zelenine potrebný pohyb – vďaka zaoblenému dnu, nepriľnavému povlaku a zvýšenému okraju tak môžete miešanie vymeniť za tzv. prehadzovanie. Prehadzovanie je skvelý taliansky trik, ktorý používajú kuchárski majstri, aby sa všetky suroviny rovnomerne spojili, a pritom ešte aj získali krehkú kôrku.

Viac informácii nájdete na www.tescoma.sk

 

Prehadzovacia panvica na cestoviny od značky Tescoma je vhodná na všetky typy varných dosiek – plynové, elektrické aj sklokeramické. V ponuke je v niekoľkých sviežich farbách.

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia