Kapučíno ako sa patrí

30. 11. 2010
Zdieľať

Väčšina automatických espres na trhu pripravuje kapučíno neprávnym spôsobom – do šálky najprv dáva mliečnu penu a až potom kávu. Melitta teraz prichádza s celkom novým espresom Caffeo® CI®, ktoré zachováva tradičný postup prípravy.

Automaticky pripraví chutné espreso, do ktorého pridá hustú krémovú mliečnu penu z čerstvého mlieka, naliateho do nádoby kávovaru. Bez zásahu obsluhy prístroj naraz pripraví aj dve šálky kapučína alebo latte macchiatto. Melitta Caffeo® CI® navyše disponuje pamäťou pre štyroch používateľov, ktorí si môžu ľahko prispôsobiť všetky dostupné nápoje podľa svojich preferencií. Kávu možno vďaka dvojitému zásobníku Bean Select pripravovať z dvoch rozličných druhov kávových zŕn. Jednoduchú obsluhu potom zaručuje otočný ovládač a displej v niekoľkých jazykov vrátane češtiny. Prednosťou je veľký dôraz na hygienu, ktorú zabezpečujú zabudované programy čistenia. Súčasti, cez ktoré prúdi mlieko, možno navyše z kávovaru vybrať a umyť v umývačke alebo v dreze.


Viac informácií na www.melitta.sk

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia