Revolúcia v grilovaní

Revolúcia v grilovaní

10. 05. 2010
Zdieľať

Značka Grandhall, popredný výrobca záhradných plynových grilov, predstavila novú technológiu grilovania s názvom Crossray inside. Táto revolučná metóda je založená na použití bočných keramických horákov, ktoré zabraňujú nežiaducemu dymeniu a vzplanutiu. Na rozdiel od klasických horákov, ktoré […]

Značka Grandhall, popredný výrobca záhradných plynových grilov, predstavila novú technológiu grilovania s názvom Crossray inside. Táto revolučná metóda je založená na použití bočných keramických horákov, ktoré zabraňujú nežiaducemu dymeniu a vzplanutiu. Na rozdiel od klasických horákov, ktoré sú umiestnené priamo pod grilovacími roštmi, využíva nová technológia pretínajúce sa infračervené žiarenie, ktoré sála zboku a rovnomerne zohrieva celý grilovací priestor. Intenzívna páľava sa jednoducho ovláda a pôsobí priamo na pripravované potraviny. S grilmi novej generácie s patentovanou technológiou Crossray sa spája aj rovnako revolučný dizajn ich exteriéru, ktorý ich povýšil z obyčajného spotrebiča na atraktívny doplnok rozšírenej obytnej plochy.


Kompletný sortiment grilov Grandhall s bohatým príslušenstvo nájdete na www.teakandgarden.sk


Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia